Lehetek terhes, ha a fiú nem ment el, én menstruáltam és nem védekeztünk?
"5. Tuti ehez a kérdéshez nem írok be még1X."
Pedig de szép ígéret volt...szégyen ha ez az egyed nőnemű, nem lennék rá büszke. Ilyenkor lennék inkább férfiből.
Kislány vigyázz, mert valaki azonosít az IP-címed alapján, nehogy meglepetés érjen... :oS Hallottam már ilyenről....
Amúgy lehet egészségügyibe jártál, de ennyi hülyeséget összehordani... Borzalom...
Ide vezet ez a baromi nagy "diákjogosdi"... :os 20 évesen Istennőnek képzelik magukat és azt hiszik mindent szabad. Két édes kedves büdös nagy pofon és majd elgondolkodna magán....
Nálunk, ha valaki hülye volt, a professzor az egyetemen is odacsapott. Senkinek eszébe nem jutott mégcsak felháborodnia sem....
Szégyen ez a lány és a szüleit is lejáratja... (vagy kivetíti...) szörnyű bele gondolni is, hogy megszakítva védekezik...kvázi: szaporodni fog... :os... Nyuszika...
Ha nem védekezel, bármikor teherbe eshetsz...De még akkor is van rá esély, ha védekezel...
Én is mensi alatt fogantam, lehet a te babád is, ha ennyire lángész vagy, hogy nem védekezel, mert a megszakítás nem védekezés... Potom 35 nő esik teherbe megszakítással a 100-ból 1 év alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!