Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetek terhes, ha a fiú nem...

Lehetek terhes, ha a fiú nem ment el, én menstruáltam és nem védekeztünk?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 16:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
90%
Remélem nem hozzánk jársz. Ha igen, remélem a harmadévig nem jutsz el, az én tárgyam ott van. Út szélére inkább való a stílusod, mint egyetemre.
2009. febr. 3. 19:59
 32/37 anonim ***** válasza:

"5. Tuti ehez a kérdéshez nem írok be még1X."

Pedig de szép ígéret volt...szégyen ha ez az egyed nőnemű, nem lennék rá büszke. Ilyenkor lennék inkább férfiből.

2009. febr. 3. 20:07
 33/37 anonim ***** válasza:
47%

Kislány vigyázz, mert valaki azonosít az IP-címed alapján, nehogy meglepetés érjen... :oS Hallottam már ilyenről....

Amúgy lehet egészségügyibe jártál, de ennyi hülyeséget összehordani... Borzalom...

Ide vezet ez a baromi nagy "diákjogosdi"... :os 20 évesen Istennőnek képzelik magukat és azt hiszik mindent szabad. Két édes kedves büdös nagy pofon és majd elgondolkodna magán....

Nálunk, ha valaki hülye volt, a professzor az egyetemen is odacsapott. Senkinek eszébe nem jutott mégcsak felháborodnia sem....

Szégyen ez a lány és a szüleit is lejáratja... (vagy kivetíti...) szörnyű bele gondolni is, hogy megszakítva védekezik...kvázi: szaporodni fog... :os... Nyuszika...

2009. febr. 4. 09:44
 34/37 anonim ***** válasza:
nagyon kicsi az esély rá hogy az legyél, de mindig vannak olyanok akik éppen abba az egy -két százalékba esnek bele mint éppen én 13 évesa kicske:))éppen így let ő is megcsinálva
2009. ápr. 13. 15:48
 35/37 anonim ***** válasza:

Ha nem védekezel, bármikor teherbe eshetsz...De még akkor is van rá esély, ha védekezel...

Én is mensi alatt fogantam, lehet a te babád is, ha ennyire lángész vagy, hogy nem védekezel, mert a megszakítás nem védekezés... Potom 35 nő esik teherbe megszakítással a 100-ból 1 év alatt...

2009. ápr. 13. 16:43
 36/37 anonim válasza:
menzesz közben nem csupán vérzel, de elzávolítódik a megvastagodott méhet burkoló sejtréteg. A menzesz harmadik napján már nem nagyon tudna beágyazódni egy megtermékenyített petesejt, mivel ehhez kell a vastagodott fal, és annak nyugodt állandósága
2010. júl. 16. 11:39
 37/37 anonim válasza:
Én már rég csinálom a párommal a megszakításos módszert,eddig nem volt semmi probléma de a biztonság kedvérét elkezdem szedni a fogamzás gátlót is mellé. így biztonságos.
2013. márc. 13. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!