Lehetek terhes, ha a fiú nem ment el, én menstruáltam és nem védekeztünk?
A természet produkál fura dolgokat. Elvben nem eshetsz teherbe, mert a mensi miatt a méhfalad egy nagy seb ilyenkor (nem tud beágyazódni a zigóta), a kifelé áramló folyadék kihozza azt a kevés spermát is ami bejutott (ha egyáltalán bejutott), és valószínűleg nincs is másik érett petesejted. Mindezt elvben.
A gyakorlatban van rá mondjuk 0,000000001% esélyed. Persze ha te leszel az az egy a milliárdból akinek mégis így sikerül teherbe esnie, akkor ez téged nem fog vigasztalni. De ennyi esélyed kotonos védekezéssel is van, rá is van írva, hogy nem 100% a védelem.
Én a helyedben nem tablettáznék, több károd válik belőle, mint amennyi a hasznod.
(Egyébként meg milyen undorító dolog mensisen szexelni...)
Szerintem ne csodálkozz, ha pozitív lesz a teszted, mivel az előváladékban is lehet sperma. Akkor se lepődj meg, ha csúnya fertőzést kaptál!
Jó tanács: nőj fel a szexhez, mert egyértelmű, hogy fogalmad sincs a védekezésről!
"a mensim 3.napján csináltuk és utána nem maradt abba a menstruáció. szval arra akarok kilyukadni hogyha megtörtént volna a megtermékenyítés, akkor abba maradt volna a mensi vagy ez hülyeség?"- ez a legnagyobb hülyeség, amit eddig hallottam. Különben meg mensi alatt gumi nélkül nem szexelünk, mivel sokkal könnyebben szedsz össze fertőzést!!!!!!!!
Szerintem mensikor sehogyan sem szexelünk, mert ott egy seb van! Ha elvágod a kezed, akkor utána húzogatod még benne a kést másnap?
Nem vagyok prűd, de olyankor az fáj is és szerintem nem egészséges. Nálam szexmániásabb állat nincs a Földön, de olyankor még én is bírok magammal.
Ha már van barátod (mert gondolom egy idegennel nem sexelsz mikor menstruálsz) akkor utánnanézhetnél kicsit a dolgoknak. Szinte lehetetlen előváladéktól teherbe esni, bár vannak nagyon fogékony nők de a te esetedben a menstruáció is háráltató tényező.
Menstráció alatt sexelni pedig cseppet sem undoító. Tényleg ennyire bíztok meg a párotokban, hogy midnenféle fertőzéssel hozakodtok elő?
A másik pedig hogy nem mindenki szeret hormonbombákat magába szedni midnen nap, az óvszer pedig kényelmetlen, érezni hogy ottvan. Szerintem a legjobb védekezés a megszakított közösülés. Nem kell ezért senkit megkövezni.
20/L
Kedves 20 éves lány!
Gratulálok a barátodnak, hogy sikerült téged kifognia, a szerencsétlen...
Nem bizalom kérdése, bármelyikőtökön lehet valami baci, ami rendesen nem okozna gondot. Ha nyilvános WC-t használt előtte, ha nem fürdött szex előtt, ha volt egy enyhe fertőzése(nem attól, hogy más lánnyal lefeküdt, neked se attól lesz hüvelygombád) amit nem vett észre, akkor azt beviszi a szervezetedbe.
Én nem tudom elképzelni, hogy valakit mi visz rá, hogy menszesz alatt szeretkezzen a párjával. Tegyék, nem bánom, ízlés dolga, de legalább használjanak gumit és gondolkodjanak.
Lehetséges a teherbeesés, mivel a petefészkek felváltva működnek, néha egyszerre, és attól, hogy az egyik menszeszkor máshogy működik, a másik még teljesen jó. (Például sok terhes nő menstruál a terhessége alatt.)
Előnedvtől nem lehetetlenség teherbe esni, ezen az oldalon is van, aki így született.
20L: Igazán kedves tőletek hogy jobb belátásra akarjátok téríteni a fiatalokat de biológus hallgató vagyok szal kéretik engem nem kioktatni elméleti dolgokról, tisztában vagyok a fertőzések terjedésével. Elregélem én nektek fejből az összes gyakran előforduló nemibetegséget tünetekkel együtt sőt azt is tudom melyiket mi okozza. Ezért sokkal több mindenre odafigyelek sex előtt/közben és egyébként is, mint egy átlagos nő. Nem kell egyből a könyvből olvasott szent szöveggel nekiugrani az embernek parasztsággal párosítv..
És annak a válaszolónak aki leszerencsétlenezte a páromat: téged suttyófalván nevelt a .ibanc .urva anyád hogy nem tudsz normálisan megszólalni???
Elég szégyen, hogy a butaságot egyetemen oktatják...vagy csak te tanulod ott, hisz már gimnáziumban megtanítják a gyereket arra, hogy a megszakításos közösülés hülyeség, és nem biztonságos. Menj el egy felvilágosító órára, tájékozódj egy kicsit.
A legjobb barátnőm is így fogant, nem várt, nem akart gyerek volt. Mellesleg korábbi topikban is nem egy embert így hozott a gólya, talán ők a 'lehetetlen' áldozatai lennének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!