Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha menstrualtam es akkor voltunk egyutt a baratommal (az 5-dik anpon, mikor mar majdnem befejezodott a mensi) es vigyazott is, letesik, hogy terhes maradtam?
6 nappal szex után a teszt nem mutatja ki. A legérzékenyebb is 10 nappal utána, reggeli első vizeletből. De inkább két hét után érdemes.
Egyébként remélem nem vagy terhes, és ez egy jó lecke volt. Ne védekezzetek már így, mert előbb-utóbb terhes maradsz.
a teszt 10 nappal a beágyazódás után mutatja ki, nem az aktus után
tehát az aktus után 2 héttel
ha előtte csinálod, nagy valószínűséggel negatívat fog mutatni még ha terhes is vagy
nem 100%, hogy terhes vagy, de megeshet, hogy volt egy korai tüszőérésed. Mivel a ciklusod 24-28 napos, így a menszid 6. napjától már lehetsz termékeny. Igaz, hogy az 5. napon csináltátok, de a sperma odabent 3-4 napig életképes, azaz szépen megvárhatta a tüszőrepedésed. Ha mondjuk a 7. napon volt a kilökődés, akkor még valószínűleg a sperma teljesen életképes volt, és megtermékenyíthette a petesejted. A beágyazódás 3-4 nap, de tegyük fel, hogy négy volt, hát akkor pont ott tartunk, hogy aktus után 6 nappal lenne a beágyazódásod, azaz most.
Szóval szerintem teljes mértékben lehetséges. De kérlek ezt ne vedd készpénznek, nem feltétlen vagy terhes, csak azt mondom, hogy elképzelhető, semmi akadálya nincs ha kiszámoljuk a napokat.
igen, nagy esélye van, még ha "vigyázott is" (előváladék, meg hasonlók miatt is teherbe tudsz esni sajnos)
menj el tesztért, esetleg nőgyógyászhoz...sajnálom, legközelebb figyeljetek oda, és védekezzetek :S
Van ami 3nap után kimutatja. De ha 6-7napot ír szerintem várdmeg a hetedik napot. És reggel a legelső vizeletnél csináld meg!
Nem létezik olyan teszt ami a szex után három napra megtudja mutatni, hogy terhes-e valaki vagy nem!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!