Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha menstrualtam es akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha menstrualtam es akkor voltunk egyutt a baratommal (az 5-dik anpon, mikor mar majdnem befejezodott a mensi) es vigyazott is, letesik, hogy terhes maradtam?

Figyelt kérdés
16-an jott meg 21-en voltunk egyutt. Nekem mindig pontosan jott meg a menstruacio minden 28-24-dik nap, minden honapban. Most megint megjott es csak 27dike van, pont 6 napja annak, hogy szeretkeztunk. Olvastam, ha teherbe esel a megtermekenyites utan szamitott 6-7dik nap, mikor a megtermekenyitett petesejt beagyazodik a megfalba elofordul kisebb verzes. A derekam, hasam is faj, telyesen ki vagyok borulva. Ugye nem 100 % h terhes vagyok? Vettem mar tesztet is, mikor vegezzem el kb?
2011. máj. 27. 23:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy az. Ha a ciklus 24-28 napos, akkor 12-14 napon jön meg. Ti az ötödik napon csináltátok, és ha a sperma négy napig él, még akkor sem éri el a tüszőrepedést, ami legrosszabb esetben a 12.-ik napon van.
2011. máj. 29. 21:19
 12/16 Yukii chan válasza:
Hát ha terhes voltál tuti az is maradtál :D
2011. máj. 29. 21:28
 13/16 anonim ***** válasza:

21:19

a tüszőrepedés "legrosszabb" esetben nem a 12. napon van, hanem a 6.-on. Tessék, itt nézd meg:

[link]

A tüszőrepedés nem úgy megy, hogy mindig a ciklus felénél van...

2011. máj. 29. 21:32
 14/16 A kérdező kommentje:
jaj koszonom szepen :D
2011. máj. 30. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Megnéztem A linket. Az is a 14.-ik napra mutatja a tüszőrepedést. Ha nem így lenne, már több focicsapatnyi gyerkőcöt csináltam volna.
2011. jún. 1. 08:02
 16/16 anonim ***** válasza:

ma 08:02

ránéztél, de el nem olvastad :D

csak legörgettél a példához, ahol azt mutatták, hogy a naptár, a hőmérős és a folyásmegfigyeléses módszert hogyan lehet ötvözni a peteeérés napra pontos meghatározásához.

De nem azt a képet kéne nézni egyáltalán, hanem az első képet, ami egy tábla, és azt mutatja, hogy a különböző hosszú ciklusokon mikor van az első illetve utolsó nap amikor termékeny lehet az illető.

Lejjebb tárgyalják azt, hogy a hőmérővel és folyás figyelésével hogyan lehet pontosítani a tüszőérés aktuális idejét. Ahhoz van a lenti példakép, ahol egy 28 napos ciklust vettek alapul ahol épp a 14. napon volt ovuláció.

Amúgy meg lehet azért nem csináltál focipályányi gyereket mert nem vagy túl termékeny. Ezt max akkor tudod meg ha próbálkozol.

2011. jún. 1. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!