16 vagyok es meg nem menstrualtam, de van egy baratom es nem tudom hogy lemerjek fekudni vele ettol fuggetlenul?
Figyelt kérdés
En is szeretem meg os is szeret, es szuz vagyok.2011. ápr. 5. 21:21
1/6 Futurare válasza:
Javasolnám h maradj is az, amíg a szervezeted nem enged mást... esetleg nézz el orvoshoz. Kezed csókolom, hogy legalább eddig kibírtad!!;)
2/6 anonim válasza:
várd eg vérzést, az jelzi, hogy biológiailag felkészültél
3/6 anonim válasza:
"várd eg vérzést, az jelzi, hogy biológiailag felkészültél"
Kedves második, na ez nagyon értelmes hozzászólás volt. Szóval aki a kérdezővel ellentétben már nagyon korán, 9-10 évesen menstruál, az már felkészült a szexre?
16 évesen elég fura, hogy még nem volt vörös osztagod, szerintem keress fel egy nőgyógyászt, hogy mi lehet az oka. Pár hónapot amúgy még kibírtok szex nélkül.
4/6 anonim válasza:
Ha eddig nem jött meg, pont itt az ideje nőgyógyászhoz menni, ugyanis lehet valami nem stimmel. Addig míg ki nem derül mi a gond, felejtsd el a szexet.
5/6 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz, mert ebben a korban már meg kellene jönni a menstruációdnak. Egyébként a szexnek nincs köze a menstruációhoz. Ha pl. akkor van peteérésed, amikor szeretkeztek és nem védekeztek, van esély a terhességre.
6/6 anonim válasza:
hát menj el nőgyógyászhoz mert valami van h eddig nemjött még meg.és addig tényleg ne feküdjetek le nehogy valami baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!