Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire rossz apa lennék?

Ennyire rossz apa lennék?

Figyelt kérdés

A véleményetekre lennék kíváncsi,sajnos annyira elbizonytalanodtam már ezzel a kérdéssel kapcsolatban,hogy magam sem tudom megválaszolni a kérdés...

Szóval a történetem röviden annyi,hogy egy fiatal apuka vagyok,van egy feleségem aki gyakran szeretné rám erőltetni az akaratát a munkával kapcsolatban.Jelenleg van két gyermekünk,terveztük a harmadikat is,de annyira megromlott a viszonyunk,hogy jelenleg a költözéssel fenyeget.Van ház,lakás,egy rozoga autó mivel a házunk még nincs kész és valamiért sose volt az autó egy fő szempont.Két éven keresztül minden hétköznap 12-14 óráztam,illetve hétvégente is jártam még pluszba dolgozni egy másik helyre.Jó volt a keresetem. 450-500 ezer ft/hó.Így sikerült megvennünk egy házat amit fel kellett újítanom.Ezen a házon rengeteget dolgoztam,ha végeztem a munkámmal akkor is mentem ki a házhoz és csinaltam.Egy év alatt költözhetővé is tettem.Nyáron abba hagytam ezt az egész hajtást,próbáltam megtalálni a helyem,.Sajnos ez még nem sikerült,hiába volt folyamatosan munkám,egyszerűen mindegyik rossz volt(beosztás/pénz/).Jelenleg vállalkozok,vannak is munkáim,viszont sok a munka.Napi 10-12 óra,cserébe van is pénz.A feleségemtől folyton azt kapom,hogy a gyerekeinknek nincs apja,rossz apa vagyok,csak a pénz számít.És ez után jön a fenyegetés,külön megyünk,elköltözik stb...Én nyugodt természetű vagyok,ő lobbanékony.Én szeretem dolgozni és alkotni,ő pihenni szeret és nyaralni.Sajnos nem érti meg,ha nem dolgozok ennyit,akkor nem tudunk ilyen színvonalon élni.Ő a gyerekekkel van otthon,kapja a neki megjáró támogatásokat.

Szerintetek?Mi tévő legyek?Csonka és szegény családban nőttem fel.Édesanyám folyton dolgozott,még otthon is,de ezt leszámítva nagyon szeretem őt és édesapámat is,hiába hagyta el a családot és alig támogatott minket.Mi lesz ennek a vége?Csináljam,ne csináljam?

30 év alattaik vagyunk,ha ez számít.

szept. 23. 18:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
75%
Nem olvastam végig mindent, de ti akik a nőt küldenétek el dolgozni ( en is megyek vissza nem leszek 3 evig otthon mielott megkapom) belegondoltatok abba hogy UGYANÚGY neki kellene mindent csinálni a gyerekekkel? Plusz még állás is..ez csak duma hogy akkor visszavenne meg elkezdeni foglalkozni a gyerekekkel a kérdező, erre semmi garancia nincs. Őszintén megértem ha így nem akar állast keresni a neje.
szept. 24. 14:15
 52/65 anonim ***** válasza:
59%
Pihenni szeret meg nyaralni...aha 2 gyerek mellett csupa pihenés az élet főleg ha te sem vagy otthon. Max szeretNE szerencsétlen. Ha ennyire nem vagy képben mivel jár 2 gyerek valoban nem sokat lehetsz otthon.
szept. 24. 14:16
 53/65 anonim ***** válasza:
8%
53, nem unod még a majomkodást, hogy csakazértis tetteted a hülyét?
szept. 24. 14:56
 54/65 anonim ***** válasza:
75%

Hány órát dolgozhat az asszony?

Háztartás meg két kigyerek, az is megvan napi 10-12 óra éjszakai felkelésestől háztartásostól. Meg hétvégén is nonstop, hiszen kirándulni nem mennek, lazítani tilos.

Kinek jó ez így?

A kevesebb néha több. Nem vagytok gépek, legyetek szívesek újragondolni az életviteleteket.

szept. 24. 18:17
 55/65 anonim ***** válasza:
12%
Vegyél vissza a melóból, essen az az életszínvonal a föld alá, hátha leesik a hülye feleségednek, hogy talán elmehetne dolgozni, nem csak a pitsáját kellene meresztgetni otthon és picsogni arra, hogy sose vagy otthon. Csak szólok, hogy egy bérgyilkos olcsóbb, mint az a válás, ami 2 éven belül bekövetkezik nálatok.
szept. 25. 01:45
 56/65 anonim ***** válasza:
75%

"Két éven keresztül minden hétköznap 12-14 óráztam,illetve hétvégente is jártam még pluszba dolgozni egy másik helyre.Jó volt a keresetem. 450-500 ezer ft/hó."

Hát ne haragudj, de ennyi munkaóráért cserébe ez egy pocsék kereset.

Én is nettó 450-et kapok, de én napi 8 órát dolgozom érte full nyugis irodai munkát, és a hétvégéim szabadok...és még nem is mondanám, hogy a mi cégünk olyan hű de jól fizet a térségben, kb közepes szint.

szept. 25. 10:58
 57/65 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem szamokkal alatamasztva mutasd meg neki , hogy most ennyit keresel. Kevesebb munkaval mennyit keresnel. Mennyi a havi kiadasotok.

Ha kijottok kevesebb penzbol valalj kevesebb munkat.

De en a drasztikussag hive vagyok. Ha neki all hisztizni, hogy sose vagy otthon akkor megmondanam , hogy csereljunk...

Ezentul te leszel a jo apa aki otthon gyereket nevel o meg mehet penzt keresni.

Te mar osszedolgoztal egy hazra, autora, felujitasra nyaralgatasokra. Azon az aron , hogy keveset vagy otthon.

Szoval leheg csereoni. Te is szivesebben lennel otthon es nevelned gyerekeket mig o dolgozik.

Nehogymar meg o aksrjon teged kidobni. Azert alljon mar meg a menet.

szept. 25. 13:10
 58/65 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy véletlenül válaszolj kérdező....
szept. 25. 14:50
 59/65 anonim ***** válasza:
76%

6-os: ez a baj, hogy a nőt sokan egy inkubátornak tekintik (nagy tahó vagy), és nemcsak kinyomja és semmit tesz.

A hetesnek is mondanám: nagyon durva mennyire leértékeled magad. Talán meg kellene becsülni az otthon végzett munkát is. Elég szégyen, hogy fizetés nem jár érte. Ha a nők nem csinálnák curva sokat kellene fizetned egy bébiszitternek.

Na de vissza a kérdéshez: kérdező, a gyerekeiteknek és a feleségednek ÉRZÉSRE tök mindegy, miért nem vagy otthon: nem vagy. És az igaz, hogy telnek-múlnak az évek, és csomó mindenből kimaradsz.

Kifejezetten tipikus és nagyon gyakori, hogy építkezés vagy felújítás alatt mennek tönkre házasságok. Legjobb volna a feleségeddel megbeszélni, hogy mihez mennyi pénz és idő kell, és miből kell engedni ahhoz, hogy velük tudj lenni. Próbáld meghallani, amit mondani akar!

Ha kell, külső segítséggel.

És értem, hogy szegény gyerekkorod volt stb., de ne engedd, hogy ez irányítsa (és esetleg rontsa el) az életedet.

Sok sikert!

szept. 25. 22:02
 60/65 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, elgondolkoztal bármin is amin írtunk vagy csak megsértődtél mert nem olyan válaszokat kaptál amilyet szerettél volna?
szept. 26. 08:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!