Ez miatt rossz ember lennék vagy túlreagálom?
A párommal és apukájával élek. Júliusban felutaztam anyumékhoz Pestre ott voltam 2 és fél hetet ami nem nagyon tetszett a páromnak, mondta hogy nyugodjan maradjak de láttam rajta hogy nem így gondolja.
Azért mentem fel hozzájuk mert régen láttam őket, és úgy volt hogy legközelebb szeptemberben találkozom velük. Viszont anyumék mennek nyaralni 2 hét múlva, a húgom asztmás és megkért hogyha legyek addig náluk. Csak 5 napról lenne szó... de a párom meg az apja tették a megjegyzésüket hogyha rajtam múlna 4 hetet is anyáméknál maradnék.
Ennyire baj ha jól érzem ott magamat? Tök hülyének érzem most magam... vagy túlreagálom?
Ha együtt laksz a pároddal, akkor szerintem is túlzás, hogy ennyi időre otthagyod a párodat.
"Ennyire baj ha jól érzem ott magamat?"
Nem, az a baj, hogy ennyire nem hiányzik a párod.
Amit én reálisnak tartottam volna: egy hét a szüleiddel, plusz 5 nap a húgoddal, amikor szüleid nincsenek otthon.
A barátod és az apja reagálja túl. Teljesen normális, ha szeretsz a családoddal is lenni.
Mi a bajuk? Nincs, aki megcsinálja a házimunkát, ha nem vagy ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!