Ennyire rossz apa lennék?
A véleményetekre lennék kíváncsi,sajnos annyira elbizonytalanodtam már ezzel a kérdéssel kapcsolatban,hogy magam sem tudom megválaszolni a kérdés...
Szóval a történetem röviden annyi,hogy egy fiatal apuka vagyok,van egy feleségem aki gyakran szeretné rám erőltetni az akaratát a munkával kapcsolatban.Jelenleg van két gyermekünk,terveztük a harmadikat is,de annyira megromlott a viszonyunk,hogy jelenleg a költözéssel fenyeget.Van ház,lakás,egy rozoga autó mivel a házunk még nincs kész és valamiért sose volt az autó egy fő szempont.Két éven keresztül minden hétköznap 12-14 óráztam,illetve hétvégente is jártam még pluszba dolgozni egy másik helyre.Jó volt a keresetem. 450-500 ezer ft/hó.Így sikerült megvennünk egy házat amit fel kellett újítanom.Ezen a házon rengeteget dolgoztam,ha végeztem a munkámmal akkor is mentem ki a házhoz és csinaltam.Egy év alatt költözhetővé is tettem.Nyáron abba hagytam ezt az egész hajtást,próbáltam megtalálni a helyem,.Sajnos ez még nem sikerült,hiába volt folyamatosan munkám,egyszerűen mindegyik rossz volt(beosztás/pénz/).Jelenleg vállalkozok,vannak is munkáim,viszont sok a munka.Napi 10-12 óra,cserébe van is pénz.A feleségemtől folyton azt kapom,hogy a gyerekeinknek nincs apja,rossz apa vagyok,csak a pénz számít.És ez után jön a fenyegetés,külön megyünk,elköltözik stb...Én nyugodt természetű vagyok,ő lobbanékony.Én szeretem dolgozni és alkotni,ő pihenni szeret és nyaralni.Sajnos nem érti meg,ha nem dolgozok ennyit,akkor nem tudunk ilyen színvonalon élni.Ő a gyerekekkel van otthon,kapja a neki megjáró támogatásokat.
Szerintetek?Mi tévő legyek?Csonka és szegény családban nőttem fel.Édesanyám folyton dolgozott,még otthon is,de ezt leszámítva nagyon szeretem őt és édesapámat is,hiába hagyta el a családot és alig támogatott minket.Mi lesz ennek a vége?Csináljam,ne csináljam?
30 év alattaik vagyunk,ha ez számít.
Én sajnálom a gyerekeket, de ilyen nőnek van ám bőr a képén!
És te ennek még csinalnal gyereket? Ezzel a nővel neked nem kell ellenség, az biztos, vele alszol!
Ha napi 12 órát kell dolgozni, nem harmadik gyereken kellene gondolkodni, hanem minek kellett egyáltalán gyerek mikor még 30 éves se vagy.
Semmi más nem érdekel az életben?
Hogy lehet így élni, pláne fiatalon. . .
A rossz apa az, aki nem fordít pénzt a gyerekeire, sajnálja tőlük a pénzt, vagy elkaszinózza, elnőzi, nincs felelősségérzete a csaladja iránt, a fasza vezérli, mire szül a felesége ő már rég szerelmes az újabb nőbe es csinalja a cirkuszokat otthon, hogy mehessen el!
Szamlak nem erdeklik, a gyerek milyen cipőt vesz fel stb
Ez a rossz apa!
Szia! Mi is fiatal szülők vagyunk, csak nekünk 1 babszink van. Párom is hasonló hozzád (mi is ezen szoktunk néha civakodni) Hidd el, nem számít ennyire a pénz, főleg, hogy nektek már most több mindenetek van mint pl nekünk. Nagyon sokat mondogattam neki, hogy nem számít ennyire a pénz, a gyereknek egy SZERETŐ, értelmes CSALÁDRA van szüksége, nem arra, hogy apát alig lássa ne legyenek közös progik, ne játszon vele az apja, mert szegény haza jön hulla fáradtan és ki is dől és képes egész nap aludni.
Egyáltalán nem vagy rossz apa, csak erre figyelj, hogy ne dolgozd magad hullára, oké kevesebb lesz a pénz de több időt fogsz tölteni a családoddal, később ezek az emlékek mindennél többet fognak érni és az a kapocs is ami közted és a gyerekek közt fog kialakulni. Pl a gyerekekkel való játék, játszira kimenetel, sétálgatás, krétával firkalás a járdára nem kerül pénzbe:D
Ha most egy 100 ezerrel kevesebbet keresel se fogtok éhen halni, max nem vesztek mindenből márkás dolgokat. A család az első. Minden nőnek jobban esik az, ha apa inkább otthon is segít, játszik a gyerekkel, mint, hogy plusz túlóra pénzért ne lássuk.
A 3. gyerekkel meg várjatok, mérlegeljetek ha most ez van, mi lesz ha jön még egy baba, hogy oldjátok meg? 4 állásod lesz és a munkahely lesz az új otthonod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!