Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már az is baj, ha nem veszek...

Már az is baj, ha nem veszek igaznak rögtön egy molesztálós sztorit, úgy, hogy mindkét fél mást állít?

Figyelt kérdés
A párom unokatesója múltkor elmesélte a páromnak, (aki továbbmondta nekem), hogy gyerekkorában molesztálta a nagybácsijuk. Elvileg rajtunk kívül alig tudja valaki. Én úgy vagyok vele, hogy csak ők tudják mi történt és sosem fogjuk megtudni az igazságot. Nyilván ha így van ahogy mesélte az nincs rendben, de nem tudhatjuk mi és hgoyan történt. Ezen meg kiakadt a párom, hogy mennyire “elvaultam” gondolkozom a témában stb…

aug. 27. 18:55
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
A "nagybácsi" a párod apukája vagy a lány apukája vagy egy harmadik férfi testvér?
aug. 28. 09:11
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez már egyszer volt, ott is megmondtuk hogy közöd nincs hozzá.

És még szép, hogy a nagybácsi mást állít.

Az exem is azt mondta, hogy "én is akartam a szexet". Ennyi. Nem, majd bevallja, sőt dicsekszik vele, hogy annak ellenére megdgott, hogy kértem, ne és sírtam. Nyilván... :D

Viszont nem hisznek nekem, mert "az exem nem olyan". Oké, akkor fordulj fel.

aug. 28. 09:23
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
A Kerdezo valoszinuleg a bicskei gyermekotthon aldozatainak is ezt mondta volna. Sajnos pont az ilyenek miatt, sikerul olyan sok molesztalos ugyet eltusolni.
aug. 28. 10:54
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
#33 És az is igaz, hogy úgy a legkönnyebb kicsinálni egy férfit, ha azt állítod hogy megerőszakolt, de erre semilyen bizonyítékod sincs.
aug. 28. 15:37
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Magadat is ugyanúgy kicsinálod egy ilyennel mert ciki. Mit nyer vele a nő, ha ezt állítja? A nagybácsi valami no name senki nem miniszter. Mit lehet kicsinálni egy élő halotton?
aug. 28. 15:57
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Például minden rokona, ismerőse és barátja elfordul tőle, esetleg még a munkahejét is elveszítheti.
aug. 28. 16:13
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
Ne tegyetek már úgy mintha a nők nem tennének ilyeneket önös érdekekből. Még diáklányok is bemószerolják a tanárt hogy megerőszakolta, vagy fogdosta ha az meg akarja buktatni vagy csak nem adja meg neki az ötöst. Munkahelyeken is számtalan ilyen eset történt már hogy megvádolta a főnökét mert nem kapott fizetésemelést.
aug. 28. 16:19
 38/39 anonim ***** válasza:
58%

Persze 37 es, hagyjuk. Ez a legkönnyebb, molesztálni es vegul kikiáltani frusztráltnak mert nem kapott fizetésemelést!

Soknak kéne lecsapolni a gennyet az agyáról!

aug. 28. 16:22
 39/39 anonim ***** válasza:
58%

"Magadat is ugyanúgy kicsinálod egy ilyennel mert ciki."

Plusz mindig vannak ilyenek akik a vadlottat védik és tuti te hazudsz mert ki akarod csinálni.

aug. 28. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!