Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már az is baj, ha nem veszek...

Már az is baj, ha nem veszek igaznak rögtön egy molesztálós sztorit, úgy, hogy mindkét fél mást állít?

Figyelt kérdés
A párom unokatesója múltkor elmesélte a páromnak, (aki továbbmondta nekem), hogy gyerekkorában molesztálta a nagybácsijuk. Elvileg rajtunk kívül alig tudja valaki. Én úgy vagyok vele, hogy csak ők tudják mi történt és sosem fogjuk megtudni az igazságot. Nyilván ha így van ahogy mesélte az nincs rendben, de nem tudhatjuk mi és hgoyan történt. Ezen meg kiakadt a párom, hogy mennyire “elvaultam” gondolkozom a témában stb…

aug. 27. 18:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Ja, rögtön bevallaná, hogy igen, molesztáltam. Még ilyen nem volt, hogy valaki bevallja, arra kár várni!
aug. 27. 21:36
 22/39 anonim ***** válasza:
87%

Én a gyereknek hinnék. Legjobb fiúbarátomat is zaklatta kiskorában egy férfi rokon. Ő nem csinált belőle később ügyet, mert tudta, csak ő sérülne vele, nem lehet 25-30 évvel később rábizonyítani.

Te meg egy féreg vagy.

aug. 27. 21:51
 23/39 anonim ***** válasza:
Az hát egy bepróbálkozó féreg
aug. 27. 22:21
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Szegény unokatesó

Ilyen családdal minek ellenség

Nekem úgy tünik hogy te a nagybácsinak hiszel, csak nem akarod nyíltan kimondani mert tudod ha nagyon állást foglalnál így akkor mindenki megutalna

Párodnak legalább van annyi empátiája hogy helyre tud tenni egy kicsit, bár tuti hogy ez a viselkedés nyomot hagy benne.

Te ne csinálj semmit, épp eleget tettél már.

Amugyis a párod családjáról van szó, ő jobban ismeri őket mint te. Aki felé ő jobban húz, hihetőbbnek tartja azzal tartjátok majd a kapcsolatot.

Arra is kíváncsi vagyok hogy ezek után ha neked lesz majd gyereked, kettesben mernéd a hagyni a nagybácsival? Vagy lenne benned egy kis hang hogy mi van ha...

aug. 28. 06:48
 25/39 anonim ***** válasza:
63%
"so pick me, choose me,love me"
aug. 28. 06:50
 26/39 anonim ***** válasza:
24 es nyugi, ő a nagybácsi
aug. 28. 06:52
 27/39 anonim ***** válasza:

Amikor már azt hinnéd, hogy nincs lejjebb

aug. 28. 06:57
 28/39 anonim ***** válasza:
Mindig van
aug. 28. 07:00
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom hogy nem volt még olyan a vilagtortenelemben hogy egy nő kitalaljon egy ilyen sztorit.

De azért ehhez nem kis gondok kellenek fejben. Csak gondolj bele, alapból kínos egy ilyen dolgot ecsetelni hogy veled ki és mit tett gyerekkorodban. Ha még ezt ráadásul családon belül kell, az még kellemetlenebb.

Miért tenné ki magát valaki egy ilyen helyzetnek ha az egész nem is igaz?

aug. 28. 07:21
 30/39 anonim ***** válasza:
30%

Hat persze, ciki az egész és undorító hogy egy vén beteg duszmák kihasznált, ezzel senki nem dicsekszik!

Sokan utana áldozatnak néznek, lesajnálnak.

aug. 28. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!