Nektek is van kopogás után rögtön benyitó családtagotok?
Anyukám folyton ezt csinálja és nagyon idegesítő. Kértem már ezerszer, de hiába. Mindig csak kopog egyet az ajtómon aztán már töri is rám. Ennek mi értelme van? Olyan mintha nem is kopogna.
15L
Az én anyám is ilyen. Sőt! Amikor fürdőszobában vagyok akkor nem azonnal tör rám, kiszólok hogy WC-N vagyok, és utána:P
17/L
Ha VAN saját szobája, akkor egy 15éves lány már elvárhatja, hogy legyenek rá tekintettel.
Szerintem az alapdolog, hogy senkihez nem megyek be a másik szobájába kopogtatás nélkül.
Ami meg anyukádat illeti, szerintem eszébe sem jut, hogy várnia kellene, ez egy rossz szokása.
Anyum meg húgom egyáltalán nem kopog :/
Ha business ülök,ha fürdök csak úgy kopogás nélkül betörnek.
Húgom az úgy kell kitessékelni,pedig mind2-en tudják hogy szégyenlős vagyok
Apum bezzeg be sem mer jönni :D De az övé a lenti klotyó,szóval max haját szárított fent,de akkor is a folyosóra megy ki XD
Van hogy ha reggel kimegyek a fürdőszobába,akkor anyum pucéran ott nézegeti az arcát a tükörben,vagy egy szál tangában mászkál.Volt hogy melltartó nélkül jött felébreszteni :/
Kicsit kellemetlen
14l
Utolsó vagyok XD
Business=budi
A Google XD
Nekünk emeletes a házunk,és én szerencsére az emeleten vagyok,és hallom mikor valaki jön a lépcsőn felfele,de a fürdő lent van és oda szó nélkül benyit :'D Nem mintha zavarna,végülis a lánya vagyok,de akkor is :D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!