Ti melyiknek vagytok a híve? Ti hogy csináltátok? Friss házasként még kettesben tölteni pár évet, utazgatni stb és csak utána vállalni babát vagy már rögtön esküvő után belekezdeni a gyerekvállalásba?
Én megmondom őszintén az elsőnek vagyok a híve,tehát esküvő és utána pár évig csak kettesben és utána gyerekvállalás.
Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.:)
Persze mindkettőnek megvan az előnye,hátrány.:)
Mi már eleget tapasztaltunk a világból, külön-külön, most együtt is szeretnénk, de már nem annyit.:) Mi a kapcsolatunk alatt utazgatunk, szórakozunk sokat, ismerkedünk egymással, majd esküvő és gyerek. Szerintem nem sokat változtat az esküvő olyan szempontból, hogy akkor megint még iksz évig csak kettesben akar lenni az ember.
27L
Egyértelműen az első hívei vagyunk.
Gyereket vállalni sokkal értelmesebb, felelősségteljesebb döntés, ha az embernek több tapasztalat van a háta mögött, és ha a vágyai egy részét már valóra váltotta, kész lecsillapodni 5-10 évre a nagy tervekkel.
A gyerek is jobban jár, a szülő is.
Nálunk úgy volt, hogy első a munkahely, szakma, továbbképzés, aztán házépítés, esküvő, 3-4 év utazgatás, élet élvezése majd gyerekvállalás.
Sem én sem a férjem nem akartuk úgy lekötni magunkat, hogy még megvalósítatlan terveink vannak, amit nem akarunk 10 évekre félrerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!