Ti melyiknek vagytok a híve? Ti hogy csináltátok? Friss házasként még kettesben tölteni pár évet, utazgatni stb és csak utána vállalni babát vagy már rögtön esküvő után belekezdeni a gyerekvállalásba?
Én megmondom őszintén az elsőnek vagyok a híve,tehát esküvő és utána pár évig csak kettesben és utána gyerekvállalás.
Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.:)
Persze mindkettőnek megvan az előnye,hátrány.:)
Én 26 éves vagyok, a férjem 25, egy éve vagyunk házasok, de előtte 4 évig együtt voltunk, ebből 3 évig együtt éltünk. Mi a másodikat választottuk, tehát, hogy jöhet a baba egyből. Nem nagyon éreztük úgy, hogy most kellene nekünk idő csak kettesben, hiszen az elmúlt 3 évet kettesben töltöttük egy fedél alatt, a házassággal ilyen szempontból nem változott semmi.
Örülök, hogy így döntöttünk, mert azóta sincs még babánk, csak egy vetéléssel végződött terhesség jött össze. Ha vártunk volna addig, hogy már a 30-on is túl legyünk, most igencsak aggódnék amiatt, hogy telik az idő, és nincs még gyerek... 26 évesen ez a része még nem idegesít.
Nem scinalnam azt, mint sokan, hogy akkor hazasodnak össze, amikor már gyereket akarnak..
1-2 évet még lennék( vagyunk is) csak ketten.
Egyébként előtte is " utazgattunk", meg ilyenek.
Szeibteegyiknek sincs előnye vagy hátránya, csak annyiból tartom egyértelműbbnek az elsőt,memrt nem a gyerek miatt házasodunk( tudom, hogy az sem csak amiatt, aki utána azonnal gyereket vállal) tehát ah mar eldöntöttük, hogy egymással akarjuk leélni az életünket, akkro házasodunk, ez rendszerint jóva előbb következik be, mint a gyerek gondolata
Mi csak nagy vonalakban terveztuk, es 30 korul akartuk korabban az elsot, de osszessegeben ugy voltunk vele, hogy amikor mindketten ugy erezzuk, ha ez hazassag utan 1, vagy 5 evvel van igy, akkor az is jo, lenyeg a belso kesztetes, es hogy meglegyen a kello munkaviszony. Miota osszehazasodtunk valami atkattant mindkettonkben szinte azonnal, es mar most nagyon szeretnenk babat, de a munka miatt picit varnunk kell. Par honapja meg nagyban tervezgettunk egy hosszabb kulfoldi utat, de azota annyira megjott a kedvunk a babahoz, hogy inkabb azt elhalasztjuk, mar annyira nem erezzuk fontosnak.
26l
Mi fiatal párként a másodikat választottuk, sajnos az élet azonban közbeszólt, ugyanis elég hamar kiderült, hogy meddőségi problémáink vannak :( 1.5 éve volt az esküvőnk, baba még nincs, szóval a sors úgy hozta, hogy az első legyen a mi utunk. Más kérdés, hogy nem jó szájízzel, hiszen ott lebeg az, hogy milyen jó lenne már, ha nem csak kettesben lennénk... Viszont szerencsére, mivel fiatalok vagyunk, "van időnk" a gyermekvállalásra...
Mindenki csinálja úgy, ahogy neki a legjobb! :)
Az első!! Csak is az első!!
3.5 éve vagyunk együtt, de még például nem voltunk kettesben nyaralni.. Addig, amíg nem mentünk el kettesben jó pár helyre, nyaralni, telelni.. nekünk nem kell gyerek. Nem gyerekgyárosok vagyunk, hanem szerelmesek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!