Már az is baj, ha nem veszek igaznak rögtön egy molesztálós sztorit, úgy, hogy mindkét fél mást állít?
Én 26/n párom 28/f
Unokatesó 25/n
"úgy, hogy mindkét fél mást állít?"
Ezt úgy érted, hogy miután a párod ezt elmondta neked, te mentél és megkérdezted a nagybácsit is? Különben honnan tudod, hogy ő mit állít? Eleve nem volt szép dolog a párodtól, hogy továbbadott neked valamit, amit bizalmasan hallott valakitől, és ami téged semmilyen téren nem érint. Azt, hogy neked mi volt a célod azzal, hogy kinyilatkoztattad a véleményedet, el sem tudom képzelni.
"sosem fogjuk megtudni az igazságot"
NEKED nincs is hozzá semmi közöd, tényleg nem is értem, milyen alapon akarsz erről bármilyen igazságot megtudni.
Az a baj, hogy te fel se fogod, hogy NEM A TE DOLGOD ELDÖNTENI. Senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz róla.
Hallgattassék meg a másik fél is... tán előtted? Miért, ki vagy te?
Jobb ebből kimaradni, kérdező. Nem a te cirkuszod, nem a te majmaid.
Ebben a családban vagy egy pedofil bántalmazó vagy egy aljas, hazug hiéna van. Ne akarj belefolyni.
Volt már ez a téma.
Megint felmelegítetted, kérdező? Ennyire unatkozol, vagy az üzemeltetők megbízásából próbálod felpörgetni a válaszadásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!