Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már az is baj, ha nem veszek...

Már az is baj, ha nem veszek igaznak rögtön egy molesztálós sztorit, úgy, hogy mindkét fél mást állít?

Figyelt kérdés
A párom unokatesója múltkor elmesélte a páromnak, (aki továbbmondta nekem), hogy gyerekkorában molesztálta a nagybácsijuk. Elvileg rajtunk kívül alig tudja valaki. Én úgy vagyok vele, hogy csak ők tudják mi történt és sosem fogjuk megtudni az igazságot. Nyilván ha így van ahogy mesélte az nincs rendben, de nem tudhatjuk mi és hgoyan történt. Ezen meg kiakadt a párom, hogy mennyire “elvaultam” gondolkozom a témában stb…

aug. 27. 18:55
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:

Én 26/n párom 28/f

Unokatesó 25/n

aug. 27. 18:59
 2/39 anonim ***** válasza:
94%

"úgy, hogy mindkét fél mást állít?"

Ezt úgy érted, hogy miután a párod ezt elmondta neked, te mentél és megkérdezted a nagybácsit is? Különben honnan tudod, hogy ő mit állít? Eleve nem volt szép dolog a párodtól, hogy továbbadott neked valamit, amit bizalmasan hallott valakitől, és ami téged semmilyen téren nem érint. Azt, hogy neked mi volt a célod azzal, hogy kinyilatkoztattad a véleményedet, el sem tudom képzelni.

"sosem fogjuk megtudni az igazságot"

NEKED nincs is hozzá semmi közöd, tényleg nem is értem, milyen alapon akarsz erről bármilyen igazságot megtudni.

aug. 27. 19:04
 3/39 anonim ***** válasza:
88%
A párod elég ocsmány, hogy pletykaként továbbad ilyet, ráadásul egy empátiahiányos pickmenek.
aug. 27. 19:05
 4/39 A kérdező kommentje:
Azért adta tovább a párom, mert megengedte neki az unokatesója, már nem “titok”, azt akarja, hogy eljusson a családban több emberhez
aug. 27. 19:15
 5/39 A kérdező kommentje:
És úgy érint engem, hogy elég jóban voltunk a nagybácsijával is, aki egyértelműen tagadja a történteket, és már most meg lett szégyenítve mindenki előtt. Úgy gondolom halgattassék meg mindkét fél, a médiában is rengeteg sztori van, és sosem tudjuk mi az igazság. Ott van pl Szilágyi Liliána ügye is és még sok más
aug. 27. 19:17
 6/39 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy te fel se fogod, hogy NEM A TE DOLGOD ELDÖNTENI. Senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz róla.

Hallgattassék meg a másik fél is... tán előtted? Miért, ki vagy te?

aug. 27. 19:23
 7/39 anonim ***** válasza:
95%

Jobb ebből kimaradni, kérdező. Nem a te cirkuszod, nem a te majmaid.

Ebben a családban vagy egy pedofil bántalmazó vagy egy aljas, hazug hiéna van. Ne akarj belefolyni.

aug. 27. 19:30
 8/39 anonim ***** válasza:
89%
Nem neked kell ezt eldöntened, mert az égvilágon semmi közöd hozzá.
aug. 27. 19:32
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
A nagybácsi nyilván tagadni fog,de neked jobb ebből kimaradni.
aug. 27. 19:55
 10/39 anonim ***** válasza:
77%

Volt már ez a téma.

Megint felmelegítetted, kérdező? Ennyire unatkozol, vagy az üzemeltetők megbízásából próbálod felpörgetni a válaszadásokat?

aug. 27. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!