Már az is baj, ha nem veszek igaznak rögtön egy molesztálós sztorit, úgy, hogy mindkét fél mást állít?
A gond ott van, hogy ez így megoldhatatlan.
A nagybácsi mondhat, amit akar, egy életre befeketítették, akár igaz, akár nem, mindenki azt hisz, amit akar, nem tud védekezni.
Mert aki szerint molesztálták, akár valamiféle haragból, nem tetszésből is mondhatott ilyet.
Havas Henriket sok-sok év után molesztálással vádolta, mondhatni kórusban 2 nőszemély, mert egyszer csak eszükbe jutott.
Csak most jutott eszükbe? Ne már!
"Csak most jutott eszükbe? Ne már!"
Nem akkor jut az emberek eszébe amikor elmondják, hanem akkor állnak készen arra, hogy elmondják. (Bár ha elég fiatalon történt akkor az is simán lehet, hogy tényleg csak felnőttként jön elő az emlék és fogja fel a dolgot.)
"Elvileg rajtunk kívül alig tudja valaki."
. Aztán hirtelen csavarsz egyet a történeten, hogy már tudja az egész család.
"Én úgy vagyok vele, hogy csak ők tudják mi történt és sosem fogjuk megtudni az igazságot."
. Tehát Te kijelented, hogy a nagybácsi sosem fogja beismerni ezt.
Természetesen ha egy ember iskolázatlan és nem szakképzett, nem tudja mit higyjen, neki egyik mondja ezt másik mondja azt és fogalma sincs mit kezdjen az infóval. Vele ilyen nem is történt.
Nincs tapasztalata, meg nem is érdekli.
És azt sem tudni, hogy az ő pszichéje kivel szimpatizál, lehet az elkövetővel, lehet titokban ő is molesztálna gyereket de nem szeretné, hogy ebből “nagy ügy” legyen .
Mert szerinte a gyerek akarja ezt. Ő így akarja látni. Mert annak idején ő is molesztálva volt, amit az agya megszépített ma és úgy emlékszik mint hogy szeretetet kapott vagy figyelmet.
Remélhetőleg kérdező a pszichológusok akik ilyesmivel foglalkoznak, tudják mit higyjenek es ismerik a pszichológiai folyamatokat.
Te ezzel nem kell fájdítsd a fejed!
Tegyük hozzá, hogy gyerekek ilyeneket nem találnak ki, csak a pedofilok szerint. Egy gyerek nem tudja, hogy mi a molesztálás ő csak elmeséli amin átment.
Ha szexuális dolgok nem érték soha, nincs honnan ilyet kitaláljon.
Kérdező rosszban sántikál, kiváncsi, hogy hogyan lehet ELALTATNI a népet, ha az ember bűnös, mennyire könnyű megvezetni a hulyeket nemde?
16
Ajánlom figyelmedbe a Vadászat című filmet.
Pont tavaly dolgoztam mint apolo egy csaladnal. Nagyon nagy ho esett, igy kimentem letakaritani az automat, hogy reggel ki tudjak allni.
Utanam jott a paciensem fia, aki elkapott es osszepuszilgatott. Persze azonnal elkuldtem, szoltam a csaladnak. A pali azt allitotta, hogy kitalaltam, mert biztos csak penzt akarok belole kihuzni. A csalad tobbi tagja pedig ugy volt, hogy hat ok nem voltak ott, igy barki barmit allithat, bizonyitek nincs. Persze mondtam, hogy szerettem ott dolgozni, igy minek talaltam volna ki egy ilyen sztorit? Amugy legbelul ok is tudtak, hogy az otvenes eveiben jaro agglegeny testveruk problemas ilyen teren, de hat a csalad az csalad! Termeszetes eljottem onnan.
Nem tudom, hogy az unokateso miert talalna ki barmit is? Milyen cellal? Hiszen ez egy sulyos dolog. Ilyet nem nagyon szokas kitalalni, a molesztalo pedig nyilvan tagad. Rengeteg van, senkinek sincs a homlokara irva. A sok pedofil papok is sokak szemeben szentek, meg milyen jo emberek!
Kerdezo, neked semmi kozod az egeszhez, inkabb tartsd meg magadnak a velemenyedet, mert elegge gaz. Csak ugy ordit rolad, hogy te egyertelmuen a nagybacsi fele huzol.
Szilagyi Lilianarol pedig csak annyit, hogy ott is szepen bebizonyosodott, hogy Apuka nem is olyan artatlan!
Azért az ilyen vádak 90%-ban valósak és csak nagyon kis részük nem az. Illetve az ilyen esetek nagy része sosem derül ki pont emiatt, hogy a nőket megkérdőjelezik azonnal, lejáratják, megszégyenítik.
Igen, csak ők tudhatják, de ha nincs okunk feltételezni hogy nem igaz, akkor nagyobb valószínűséggel az sajnos.
Az meg hogy mást állít a nagybácsi...melyik molesztáló ismerte el eddig hogy ja igen gyerekeket molesztálgatok szabadidőmben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!