Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éltétek meg, amikor el...

Hogyan éltétek meg, amikor el kellett adni a házat/lakást amiben felnőttetek?

Figyelt kérdés

aug. 20. 21:28
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
0%

"Én meg szeretetről beszélek. Hazaszeretetről."

A szeretet kifizeti helyettem a számlákat minden hónapban? Bevásárolhatok belőle a Sparban? Fizeti a lányom különóráit, amik azért kellenek, mert az iskolában nem haladnak a tananyaggal? Fizeti a család magánorvosi ellátását, mert a magyar egészségügy annyira leterhelt, hogy egy bőrgyógyászati vizsgálatra most, augusztusban november végére kaptam időpontot?

aug. 23. 22:58
 42/49 anonim ***** válasza:
8%
41 Pontosan, egy életünk van, azt ne egy ilyen posványban éljük le. Éljék ott le azok az életüket akik ezt a csodás hazug kormányt hatalomra juttatták, és hatalmon tartják. Egyék meg amit főztek! Romokban az egészségügy, romokban a szociális háló, utolsó legkisebb község polgármestere is túlszámláz és végnélkül lop. Ebből az én családom nem kér!
aug. 23. 23:14
 43/49 anonim ***** válasza:

"annál az orvosnál, aki köztudottan lenéz minden nőt és már délután 3-kor piaszaga van"

Tettél azért, hogy senkinek ne kelljen arrafelé ilyen orvosnál szülnie? Rajtad is múlik.

aug. 24. 06:36
 44/49 anonim ***** válasza:

Mit kéne tenni? :)

Szerinted, aki a kórház egyik vezetőjével teniszezik szabadidejében, azzal bárhogy ki lehet szúrni? Köztudott az orvosokról, hogy bármi ilyen van, összetartanak és összefognak. Nekem meg nem ér annyit, hogy emiatt bármi bajom legyen, tökéletesen elégedettek voltunk a német ellátással.

aug. 24. 10:14
 45/49 anonim ***** válasza:
Mi bajod lenne abból, ha a betegjogi képviselőhöz fordulsz, hogy itt is olyan lehessen az ellátás, mint Németországban? Semmi.
aug. 24. 15:51
 46/49 anonim ***** válasza:
31%
Az, hogy nem fogom ilyenre vesztegetni az időmet. Mert pontosan tudom, milyen következményeket vonna maga után... Semmit, minden menne úgy, ahogyan eddig.
aug. 24. 16:23
 47/49 anonim ***** válasza:
Erről beszélek. Ha szeretnéd azt az országot, ahova születtél, akkor nem csak magaddal lennél elfoglalva, hanem tennél érte, hogy jobb hely legyen. A német rendszer sem attól működik olyan jól (még egyelőre...), hogy mindenki szarik rá, hanem azért, mert vannak, akikben él a hazaszeretet, és ők hajlandóak tenni érte, hogy jó hely legyen. (Mondjuk mostanában már sajnos egyre inkább ők szorulnak a háttérbe, úgyhogy már nem olyan sokáig várhatod attól a rendszertől sem, hogy kiszolgáljon.)
aug. 24. 16:40
 48/49 anonim ***** válasza:
31%

"hanem tennél érte, hogy jobb hely legyen."

Mintha egy feneketlen kútba dobálnád a pénzed, remélve, hogy egyszer majd milliomos leszel ettől.

aug. 24. 19:52
 49/49 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a németek is így álltak hozzá, azért tudtak olyan jól működő rendszert kiépíteni, ugye?...
aug. 24. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!