Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éltétek meg, amikor el...

Hogyan éltétek meg, amikor el kellett adni a házat/lakást amiben felnőttetek?

Figyelt kérdés

aug. 20. 21:28
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
87%
Nekem egyik legnagyobb törés volt. Egész addigi gyerekkorom kamazskorom, életem. Emlékek. A hely. Sokat sirattam és meggyászoltam félévig. Mai napig sehol nem érzem otthon magam és oda szeretnék visszatérni ahova soha többé nem lehet. 18L
aug. 20. 21:38
 2/49 anonim ***** válasza:
42%

"oda szeretnék visszatérni ahova soha többé nem lehet"

De azért a környékre lehet, nem?

aug. 20. 21:44
 3/49 anonim ***** válasza:
88%
11 éves voltam, mikor elköltöztünk. Igazából sokkal jobb hely volt, mint a korábbi, én mégsem szerettem. Onnan már csak a saját lakásunkba költöztünk a férjemmel, amit később elcseréltünk a mostanira.
aug. 20. 21:49
 4/49 anonim ***** válasza:
92%
Sírtam, amikor aláírtuk a szerződést. 60 éves múltam, szüleim meghaltak, testvéremmel örököltük, két éve adtuk el. Ma is nehéz mikor a ház előtt elmegyünk. ( a szomszéd városkában van a ház, a főút mellett, így elég sokszor látom :-( )
aug. 20. 21:50
 5/49 anonim ***** válasza:
93%
3 napig enni nem tudtam, vizet is csak mértékkel. Óriás trauma volt az életemben, a mai napig nyomot hagyott bennem! Az egész életemet megpecsételte! Most is elkapott a sírás, úgyhogy be is fejezem az írást!
aug. 20. 22:19
 6/49 anonim ***** válasza:
23%
Nem kötelező eladni. Férjem még a mamája hazat se engedte eladni, inkább megvette.
aug. 20. 22:38
 7/49 anonim ***** válasza:
94%
#6 Sajnos van, amikor muszáj eladni. Amikor több örökös van, többnyire ez a vége. Nem egy ilyen esetet láttam, ahol testvérek örököltek, mindig el kellett adni. Ritka eset, amikor egyikük ki tudja vásárolni a többieket.
aug. 20. 23:04
 8/49 anonim ***** válasza:
93%
Nekünk ilyen nem volt, de a nagyszüleim régi háza, ahol gyerekkoromban sokat nyaraltam, el lett adva. Most viszonylag közel élünk hozzá, és időnként elsétálok arra. Nagyon megváltozott az egész, a kert stb. és mindig depressziós leszek, ha látom. De a környék is tönkre lett téve (erdőirtás) így igazából a legjobb lett volna, ha soha nem megyek oda vissza. Nagyon fájdalmas, sírtam, amikor viszontláttam.
aug. 20. 23:06
 9/49 anonim ***** válasza:
87%
"Nem kötelező eladni." Ja, főleg, ha te örökölted és maradt beleszólásod.
aug. 20. 23:07
 10/49 anonim ***** válasza:
93%
A szívem megszakadt :( mai napig álmodok vele, hogy ott vagyok, kimegyek az udvarra, ilyenek. 20 évig éltem ott, anyukám egész életében ott élt, nagyapám építette az egészet. Viszont muszáj volt eladni, a testvérem lakott benne a családjával, de közelebb akartak költözni a férje rokonaihoz, én pedig egyedül nem tudtam volna fenntartani. Egy nagyon rendes fiatal pár vette meg, gyönyörűen felújították, ennek nagyon örülök, hogy jó kezekbe került.
aug. 20. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!