Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apaként hogy éltétek meg...

Apaként hogy éltétek meg mikor a lányotok/lányaitok férjhez mentek?

Figyelt kérdés
Számomra az is nehéz időszak volt mikor elkezdtek randizni és először lett barátjuk. De amíg otthon laktak jobb volt, mert éltük a megszokott családi életünket. Mikor külön költöztek szintén nagyon nehéz időszak volt, de legalábbnéha tudtunk úgy időt tölteni együtt mintha amikor még otthon laktak. Aztán az idősebbik lányom tavaly férjhez ment, és a fiatalabbiknak is komoly kapcsolata van, együtt élnek a vőlegényével. És azóta nincsenek együtt töltött idő, nincsenek apa-lánya programok, mert mindenhová magukkal hozzák a párjaikat, mindegy mit szervezek. Ha haza is jönnek néhány napra szintén nem ugyanolyan semmi, mert itt vannak a párjaik is. Munka után sokszor késő estig beszélgettünk,sakkoztunk vagy filmet néztük a lányommal, most ha itthon is van, bemegyek hozzá és ott fekszik mellette a férje, beszélgetni sem tudunk egy jót. Sokazor úgy érzem, hogy azzal, hogy felnőttek el is veszíttem őket. Más apa is ugyanígy éli meg?

2021. aug. 8. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Te összejártál sakkozni a szüleiddel miután megnősültél? Gondolom nem.
2021. aug. 8. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Ez az élet rendje! Ezt sajnos el kell fogadod.
2021. aug. 8. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Bementél, amikor a pasija mellette feküdt az àgyban? Remélem, nem rettentetted el szegèny fiatalembert.
2021. aug. 8. 15:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Csak aludni készültek, nem kell rosszra gondolni.
2021. aug. 8. 15:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nehéz időszak számodra

Támaszkodj a feleségédre,vidd el férj feleség programora

Menjetek el randizni

Éljetek.

Amúgy én nem bántásból írom,de miért nem beszéled meg ezt velük,havi 1 napot szeretnél amikor nincsenek itt a párotok

Hanem egyedül jöttök

Nem azért,de amikor párom haza látogat én se megyek mindig,csak amikor van kedvem

2021. aug. 8. 15:05
 6/14 anonim ***** válasza:
16%
Az ilyen apák betegek.
2021. aug. 8. 15:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálod a lányaiddal megbeszélni, hogy legalább 1-2 havonta szeretnél egyedül találkozni velük? Ha akarják, meg tudják oldani, a többi csak kifogás (persze, földrajzi távolság, mostani lezárások stb. miatt lehet hogy nem, de akkor a párjukkal sem tudnának meglátogatni).
2021. aug. 8. 16:02
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Én a "lány" vagyok. Hidd el nekik is ugyanolyan nehéz mint neked. Én az esküvőn egyszerre láttam rajta boldogságot és szomorúságot. Hihetetlenül nehéz volt a köszönöm ajándékot is odaadni a szüleimnek. Alapból lelkis vagyok de ilyen szituációban mindig bogok.
2021. aug. 8. 19:49
 9/14 anonim ***** válasza:
44%
Az én apám szólt a barátomnak, hogy meg fogja bánni.
2021. aug. 8. 23:37
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Ha örül ha nem örül megtörténik, innentől meg...
2021. aug. 9. 00:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!