Apaként hogy éltétek meg mikor a lányotok/lányaitok férjhez mentek?
Irigylem a lányaidat, hogy ilyen apukájuk van :(
Beszéld meg velük, hogy szeretnél velük vagy külön-külön egy hónapban egyszer (vagy kinek hogy jó) sima apa-lánya programot, amikor nem hozzák a pasit, férjet. Szerintem ha őszintén megmondod, hogy hiányzik neked azaz időszak, megfogják érteni.
Az utolsó kommentelővel értek teljesen egyet!🙂 Ha őszintén elmondod magadtól nekik, hogy mennyire hiányoznak a régi idők akkor lehet, hogy saját maguk javasolják a férj- és vőlegénymentes programokat.
Olyan jó apuka vagy! Az enyém normálisan sosem mutatta ki a szeretetét... Oda mentem ahová akartam apa felől és 1 db barátomra sem mondta soha, hogy utálná, pedig nem egy megcsalt engem... Bárcsak engem is így ajnároztak és féltettek volna. Jó lett volna valaki "kis hercegnője lenni". Akkor biztos nem itt tartanék... Nem lenne apakomplexusom, nem hagynám, hogy megalázzanak és ki mernék lépni a mérgezett kapcsolatokból. Nagyon boldogok lehetnek a lányaid, szerencsések veled és én így ismeretlenül is büszke vagyok rád!
Szerintem is igazán jó Apuka vagy! És legyél büszke magadra, a lányaid biztosan imádnak. Igazuk van a normálisan kommentelőknek, a lányaiddal kell ezt megbeszélned. Nekem pl tök jól esne, ha Apu mondaná, hogy menjünk el kettesben egy Apa-Lánya programra. Amúgy addig pl a párjaik is elmehetnének az ő szüleikkel, Édesanyjukkal valamerre.
Mi rossz van amugy ebben? A normális ember ragaszkodik a családjához, a gyerekeihez, mindegy az mennyi idős. Nincs veled baj kérdező. A sok "gyakoris" észkombájnnal van baj, de bőven..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!