Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is utál boxerben járkálni...

Más is utál boxerben járkálni a családtagjai előtt?

Figyelt kérdés
Néha boxert veszek fel alvás előtt, de sose gondolok a reggelre, hogy boxerben kell végig mennem a családtagjaim előtt (mama, papa, unokahúgom, szüleim), és utálom! Rendesen ki rajzolódik a péniszem benne. Más is van így ezzel?

aug. 4. 00:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem él nálad az unokahúgod, miért írtad bele?

Ha meg náluk vendégeskedsz, nettó pfátlanság boxerben császkálni.

aug. 5. 07:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, most megint hisztizni fog. Az unokahúg van náluk. De ha vendégek vannak nálunk, akkor nem felejtek el normálisan öltözni és akkor nincs ilyen gondom. Miért esik neked nehezedre, ha ennyire zavar ráadásul?
aug. 5. 08:05
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem esik nehezemre, csak utálom érted
aug. 5. 08:26
 24/27 anonim ***** válasza:
61%
Én szinte mindig úgy szoktam. Pont lesz@rom, ha kirajzolódik a farkam. Itthon vagyok, a családom pedig nem hinném, hogy az én farkamat lesné. Ha igen, hát egészségükre.
aug. 6. 12:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Boxerban látnak, azt utálod nem? Vegyél rá egy rövid nadrágot
aug. 6. 13:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha aludni nem bírsz benne, akkor készítsd a lábadhoz az ágy végére. Vedd fel, ha felkelsz. Többi kifogás.
aug. 6. 13:25
 27/27 anonim ***** válasza:
61%

Mit csinálnál egy uszodába

Ott is látnák a kirajzolódó péniszed formáját a többiek

aug. 11. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!