Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is utál boxerben járkálni...

Más is utál boxerben járkálni a családtagjai előtt?

Figyelt kérdés
Néha boxert veszek fel alvás előtt, de sose gondolok a reggelre, hogy boxerben kell végig mennem a családtagjaim előtt (mama, papa, unokahúgom, szüleim), és utálom! Rendesen ki rajzolódik a péniszem benne. Más is van így ezzel?

aug. 4. 00:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Mielőtt ki mész, kapj fel egy otthonra alkalmas nadrágot, aztán kész .
aug. 4. 00:54
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
Én is utalok melltartóban járkálni a csaladom előtt. Ennek okan mindig felveszek egy felsőt.
aug. 4. 01:04
 3/27 anonim ***** válasza:
98%
Mindez egy minimális előrelátással elkerülhető.
aug. 4. 02:04
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
Ennyien laktok egyutt? Vagy minden reggel nalatok ul a familia?
aug. 4. 05:33
 5/27 anonim ***** válasza:
98%
Mi az, hogy boxerben KELL végigmenned? Ha nem akarnál abban végigmenni akkor felvennél valamit, ugyehogyugye. Vagy tessék elsőnek kelni!
aug. 4. 05:58
 6/27 anonim ***** válasza:
98%
Mi akadályoz meg benne, hogy ébredés után a szekrényedbe nyúlj, és felvegyél valamit?
aug. 4. 06:17
 7/27 anonim ***** válasza:
88%

Más abban járkál, ami neki kényelmes.

Apukám míg élt sose vett fel többet otthonra nyáron mint egy fehér (!) normál alsót (fecske fazon). Őt sose érdekelte.

Testvérem se volt szégyenlős.

Én mindig felöltöztem.

Ma már nem. Négyen vagyunk, szűk család. Bugyi-póló tökéletes. Gyerekek se öltöznek túl melegben.

aug. 4. 06:57
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
Nincs a szobádban ruhás szekrény, vagy mi??? Öltözz fel, te szerencsétlen...
aug. 4. 07:51
 9/27 anonim válasza:
79%
Én még a kertbe is boxerbe szoktam ki menni! 😀
aug. 4. 08:46
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Kint alszol az udvaron, ahol nincs egy ruhásszekrény, vagy hogy a francba kell felvonulnod kisgatyában az egész család előtt?
aug. 4. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!