Nincs. Akit családon kívül nem igazán szeretnek, azt családon belül sem.
júl. 10. 13:23
4/14 anonim válasza:
Én vagyok az. Engem mindig mindenhol utáltak, pedig semmi okot nem adtam rá soha. Mostanra teljesen megváltozott a helyzet: teszek róla, hogy senkinek se kelljen ok nélkül utálnia. Szóval ha úgy vesszük, rászolgáltam.
A család, társ teljesen más, ők szeretnek.
júl. 10. 13:53
5/14 anonim válasza:
Kedves 4/4! Veled tudok azonosulni, nálunk is én vagyok a család fekete báránya. Eddig én is ugyanígy voltam, hogy mindent megtehettek velem,meg a hátam mögött, aztán rájöttem, sajnos csak 30éves koromra, hogy ha tudnák, az oxigént is elvennék előlem! Most fordult a kocka, nemis értik, mi a bajom, mi ez a 180 fokos fordulat... Hát csak annyi történt, hogy a ló....nak is van vége, és nem tetszik nekik a pofára esés...
júl. 10. 14:42
6/14 anonim válasza:
Nagynéném. Erőszakosan vallásos, mindenkit mindig téríteni akar.
júl. 10. 14:46
7/14 anonim válasza:
Nálunk anyám ilyen. Mindig mindenkit elüldözött maga mellől, aztán sírt, hogy egyedül van. Családon belül is mindig mindenki hülye volt a szemében, csak ő nem... Soha nem akart minket meghallgatni, ha segíteni akartunk is, akkor sem fogadott el semmit. Nem tűnik fel neki, hogy szerinte mindenki hülye, csak vele nincsenek problémák.
júl. 10. 14:48
8/14 anonim válasza:
Nem jellemző, hogy a családunkban lecsúszott alakok élnének, de az egyik unokatestvérem ilyen lett.
Már gyerekként tanulási nehézségei voltak. Nem íratták speciális iskolába, pedig az anyja pedagógus.
Most persze, megy a szörnyűködés meg a sivalkodás, de ha kellő időben megkapta volna a megfelelő lehetőségeket, és stigmatizálás helyett szeretve lett volna egy közösségben, most nem folyamodna deviáns eszközökhöz.
júl. 10. 15:04
9/14 anonim válasza:
#8 vagyok: Visszatérve a témára: egyértelműen TETT azért, hogy a családja most hogy viszonyul hozzá, de az alapokat nekik kellett volna megfelelően lefektetni, hogy ne így végződjön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!