Megszakítanátok ezzel a közeli családtaggal a kapcsolatot ha így viselkedik?
Figyelt kérdés
Meghívták vacsorázni, arra termeszetesen elment. Majd amikor bekerült kórházba aki meghívta, arra már nem ment el. Undorító ilyen vislekedés nem?jún. 30. 10:32
1/31 anonim válasza:
Ennyiből még nem lehet tudni. Én is voltam már kórházban és nem vártam el, hogy mindenki bejöjjön. Sőt! Inkább ne, ki tudja, mit kapnak el ott. Otthon meglátogattak.
2/31 A kérdező kommentje:
Halálos ágyán.
jún. 30. 10:50
4/31 anonim válasza:
Ennyi információbol ezt egyáltalán nem lehet megallapitani. Nyilván oka volt, hogy miért nem ment be a kórházba.
5/31 A kérdező kommentje:
Tesó
jún. 30. 11:23
6/31 anonim válasza:
Hát ne is haragudj, de semmi közöd ahhoz, miért nem ment be a testvéréhez. Talán előre meg volt beszélve, mint nálunk is. Mit dumálsz bele mások kapcsolatába?
7/31 anonim válasza:
Mi köze egy meghívásnak ahhoz, hogy a kórházban látogat-e valakit???
8/31 anonim válasza:
Te vagy a halálos ágyadon? Vagy a szüleitek?
Nem sokra tudunk menni a találgatással. 😬
9/31 A kérdező kommentje:
Egy családtak. Nem ez a lényeg. Hanem hogy zabálni, partizni képes elmenni de kórházba már nem??? Értitek mi ebben a gáz.
jún. 30. 11:52
10/31 anonim válasza:
Kérdező, frusztrált vagy a testvéred elveszítése miatt - és ez teljesen érthető -, de próbáld megérteni, hogy nem ez a bizonyos illető tehet arról, hogy a testvéred meghalt.
Igen, elmehetett volna meglátogatni. Lehet, hogy azt sem tudta, hogy beteg; lehet, hogy ha tudta volna, hogy ez lenne az utolsó találkozó, akkor elment volna - de nem tudta, honnan tudhatta volna -; lehet, hogy egyszerűen képtelen bemenni egy kórházba és a betegséggel/halállal foglalkozni. Van, akinek ez nem megy. Mert ember. És mint ember, esendő.
Neked vígasztalódást kívánok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!