Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg kellemetlen helyzetbe...

Tényleg kellemetlen helyzetbe hoztam a feleségem a családom előtt?

Figyelt kérdés

feleségemnek és anyámnak egymást követő napon van a születésnapja. Apámnak meg a névnapja van július közepén.

Eddig is ahogy mindig elmentünk felköszöntöttük őket, ők is a feleségem.

Most viszont pont úgy jött ki a lépés, hogy a feleségemnek esett vasárnapra a szülinapja, anyunak hétfőre és vasárnap mentünk át és a húgomék is jöttek.

Megvolt az ebéd, köszöntés. Majd jött a húgom két tortával. De nem figyeltem igazán. És mondtam, ráadásul jó hangosan, hogy szívem nézd csak te is kapsz tortát.

Aztán ugye jobban nézve látom ám, hogy egyik torta anyámé a másik meg apámé.

Haza értünk és elkezdett velem veszekedni, hogy milyen rohadt kellemetlen helyzetbe hoztam. Hogy csak ott állt, igazából ő is azt hitte egy pillanatra, hogy az egyik torta az övé. Aztán szembesült vele, hogy nem. Amúgy is kicsit rosszul esett neki az egész szitu, de mivel hangosan ezt mondtam még gázabb volt az egész. Próbálta anyám terelni a dolgot, hogy milyen ízű a torta meg ilyenek.

Tényleg kellemetlen helyzetbe hoztam ezzel őt?

júl. 30. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, de 78 kommentet nem fogok elolvasni.
júl. 31. 10:41
 72/81 anonim ***** válasza:
88%
Tudom, sokan nem szokták. Pont ezért hülyeség a válasza a később érkező kommentelőknek sokszor, mert fogalmuk sincs az előzményekről, csak az alapján válaszolnak, amennyit éppen akkor tudnak a dologról. Részletek alapján mondanak véleményt, gyakran a leglényegesebb dolgok ismerete és figyelembevétele nélkül. Egyébként ilyenkor nem kell mind a 78 kommentet elolvasni, már az is rengeteget segít, ha csak a kérdező kommentjeit elolvassa az ember, abban minden le van írva pontosan, részletesen. Ennél a kérdésnél ez összesen 3 komment lett volna.
júl. 31. 10:53
 73/81 anonim ***** válasza:
88%
Akkor tök felesleges hozzászólnod.
júl. 31. 10:54
 74/81 anonim ***** válasza:
7%
Látszik hogy nem dolgoztok, ráértek itt olvasgatni 😂
júl. 31. 11:00
 75/81 anonim ***** válasza:
100%

81,

És te? Rád ez nem igaz? Te épp dolgozol és munka közben válaszolsz? 😂

Nyári szabadságról meg eltérő munkarendről még nem hallottál amúgy? Nem mindenki 8-tól 4-ig dolgozik, azt tudtad? 😂

júl. 31. 11:05
 76/81 anonim ***** válasza:
100%

74-es, szóval te írsz hülyeségeket, mert nem ismered a sztori hátterét, és te szapulod azt, aki erre kulturáltan figyelmeztet téged.

Hát ez is egy szellemi színvonal...

júl. 31. 12:50
 77/81 anonim ***** válasza:
100%
(OFF: Tök rossz, hogy egy csomó válasz törölve lett. Oké, biztos jogosan, de így teljesen követhetetlen, hogy ki mire reagált, ki kinek válaszolt, ki mire utalt, ki kivel értett egyet vagy nem, stb.) (Erre megoldás lehetne, ha a törölt válasz nem tűnne el teljesen, hanem ott maradna a sorszáma mellett egy admin üzenet, hogy "törölt válasz".)
júl. 31. 13:51
 78/81 anonim ***** válasza:
100%

Hát a húgod csak annyit akart éreztetni ezzel, hogy a feleséged nem csaladtag.

Egy dolgot tudsz tenni. Felhívod a húgodat és számonkéred, ha azt szeretnéd, hogy a jövőben ne érje a feleséged ilyen megalázás.

De ne hagyd magad! Mi lesz később? Gyerekeitek is ki lesznek nézve?

júl. 31. 14:06
 79/81 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem tök normális reakciód volt, és nem te hoztad kellemetlen helyzetbe a feleségedet, hanem a húgod. Mert itt a húgod volt a hunyó...Ha nem szoktatok tortázni, és most a semmiből ő mégis úgy gondolja, hogy 3 ünnepeltből kettőnek hoz tortát, amiből egy nem is a szülinapos, akkor ordas nagy bunkóság volt tőle, hogy a pont aznap szülinapos feleségedre nem gondolt. Legalább felhívhatott volna, amikor rendeli őket, hogy rendeljen-e a feleségednek is egyet...
júl. 31. 14:53
 80/81 anonim ***** válasza:

Csak a kérdést olvastam végig, meg itt az utolsó lapon, a szintén nem olvasó szapulását. 😂

Na, akkor írom miről van itt szó:

A húgod vagy anyósod, vagy mindkettő rühelli a feleséged.

Te pedig egy vaklégy vagy, mint a legtöbb férfi, az ilyen alázós genyókra.

Szívesen!

aug. 6. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!