Hogyan lehet ebből a kellemetlen helyzetből kivágni magunkat? A férjem gyermekeinek nincs ajándéka és kiderült, hogy mégis jönnek a hétvégére.
A férjem gyerkőcei 8 és 10 évesek. Egészen ma reggelig úgy volt, hogy a mostani hétvégét az anyjukkal töltik, mert a nevelőapjuk szüleihez utaztak volna. A gond csak az, hogy a nevelőapjuk anyukája kórházba került az este, így lefújták az utat, a gyerekek mégis jönnek hétvégére. Ez nem lenne baj, de március elején tönkrement a gázkazánunk, le kellett cserélnünk, 1 hete a hűtőnk is kilehelte a lelkét, tehát ezt is lecseréltük. Ezek után viszont épp annyi pénzünk maradt, amivel a következő fizetésig kihúzzuk. Gondoltuk, hogy semmi baj, mivel 10-én lesz fizu, a következő hétvégére észrevétlenül bepótolhatjuk a megbeszélt ajándékokat. Ez most nem jön össze. A gyerekek anyjával próbáltunk beszélni, hogy mi legyen, de most egy kicsit feszült és nincs épp segítőkész hangulatban (amúgy nem ilyen, de most nagyon ki van merülve).
Szerintetek hogyan hozzuk össze a hétvégét, ha nekik nem lesz ajándék, az én gyermekeimnek viszont igen, mert az apjuk szombaton jön, hogy velük tölthesse a hétvégét?
Nagyon kínos ez az egész, de tényleg nem így számítottunk.
Miert kapnak ajandekot?
Mindegy is, szerintem a sajat gyerekeiddel beszeld meg, h vagy elobb vagy a hetvege utan kapjak meg, igy nem lesz feltekenyseg.
Nem tehetem meg, hogy a gyerekeim nem most kapják meg az ajándékot. Évente jó, ha 3* látják az apjukat és az apjuk is szeretné látni, hogy mennyire örülnek a tőle kapott ajándékoknak.
A férjem gyerekei pénteken jönnek és hétfőn mennek haza, a volt férjem szombaton jön és kedd reggel utazik vissza.
Az anyjuk amúgy normális és nem is rossz a viszonyunk, de most elég dilis. 4 hónapja született meg a kistesó és elég nehezen viseli a kezdeti időszakokat. Anno a férjem kelt a gyerekekhez este, etette, fürdette őket, szóval kivette a részét a gyerekek körüli tennivalókból, de az új apuka nem ilyen típus és ez sem segít túl sokat a hangulatán. Azt mondta, besokallna, ha a pici mellett még a 2 nagy is anyakán lenne. A férje egyedül elutazott mikor megtudta, hogy baj van.
Nem csak húsvéti ajándék, hanem szülinapi is.
Na, mindegy, majd megoldjuk, csak hirtelenjében nagyon rosszul érintett ez az egész.
Ma jött meg a csalàdi, ha postàn kapod akkor is pèntekig megèrkezik. Abból veszel valami aprósàgot nekik.
Aztàn megbeszèlitek velük hogy nehèz volt anyagilag ez a hónap, de meg fogjàk kèsőbb kapni amit ígèrtetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!