Higyjek a páromnak? Nem bízik bennem aztán mégis?
Az este leültem a párommal, és megkérdeztem tőle, hogy mi a baja hogy megváltozott felém, mert már nem türelmes, felhúzza magát, stb..
Egy idő műlva azt mondta, hogy nem bízik bennem, de okot sem adtam soha a bizalmatlanságára. Sehová sem járok el.
Egy ideje már sehová sem megyünk el együtt, és kb egy hónapja meg sem csókol, este már hozzám bújni sem szokott. A veszekedés után azt mondta hogy nem volt igaz amiket mondott, megbánta. Mit tegyek?
Szerintem rohadtul nem kell ahhoz 3. fél, hogy ő bizonytalankodjon benned.
Szóval arra gondolok itt, hogy nincs neki ettől függetlenül senkije. Ne figyelj az elsőre.
Általános emberi szokás, hogy mindig egy harmadikat képzelnek a párkapcsolatokba a válaszolók ezen az oldalon.
Lehetséges, hogy tényleg több törődésre vágyik, és azért nem bújik ő sem hozzád, mert azt várja, hogy te bújj oda.
El akar lokni magatol, de gyava kimondani, igy mindent rad harit. Kozben erezteti veled, hogy nem kellesz mar neki. Vagy megunta a kapcsolatot vagy mar van neki valakije, vagy mar kinezett maganak valakit.
Ja, megbanta a veszekedest, holnap is lesz, majd holnap is "megbanja".
Nem hinnm hogy benned nem bízik hanem inkább a szereteted erősségében.
Mondtad hogy nem csináltok semmit,hát itt a tavasz,menjetek el hétvégén kirándulni mondjuk.
Szerintem bújj oda hozzá te,adj neki puszit/csókot te is,ne csak ő tegye meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!