Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog házasságban élek 10...

Boldog házasságban élek 10 éve. Ez a második házasságom. Soha nem csaltam meg eddig a férjem, most mégis. Kiszállnék ebből a kapcsolatból, de miért ennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Az élet úgy hozta, hogy a férjemmel külföldön dolgozunk pár éve, de az elején egymástól távol. Ahol én dolgoztam, ott az egyik munkatársam- mellesleg jóképű, sármos pasi- rám szállt. Kedvesen csinálta, de úgy egy hónapi próbálkozás után beadtam a derekam. A viszony azóta is tart, tehát már mindjárt 3 éve. Tudom, hogy nagyot kockáztatok, szeretem a férjemet, ráadásul ezzel a pasival nincs minden rendben- nagyon nincs rendben- mért vagyok képtelen szakítani? Amúgy nagyon beszédes fajta vagyok, erről a viszonyról azonban senkivel nem beszéltem. Azt remélem ettől a levéltől, hogy talán kívülállók elolvasva, nagyon józanul hozzászólhatnak és bátoríthatnak arra, amit tennem kell. Hogy mi nincs rendben a szeretőmmel? Először is, amikor megismerkedtünk, már barátnőjével dolgozott ott. Aki állítólag terrorizálta, ráakaszkodott, stb. és ő már alig várta a megfelelő időt, hogy megszabaduljon tőle. Csak ezt épp a barátnő nem vette észre, mármint, hogy köztük nem működik jól valami. Tehát az én drágaságom nem volt őszinte vele. Aztán: kiderült, hogy Magyarországon is van egy nő, aki az élettársának hiszi magát, és akivel persze napi kapcsolatban áll. Az együttléteink alatt gyakran kerül szóba egy bizonyos régi szerető, mint amikor az ember nem tud elfeljteni valakit. Aztán a mindennapos telefonhívásai: csak a saját, kizárólagos problémáinak elsorolása aznapra, engem alig kérdez, mi volt aznap. Aztán az örökös sirámok, hogy nincs pénze . Miközben magára és az otthoni élettársára szívesen költ. Szóval, nem tudom - ennyiből látszik e, de nekem egyre kellemetlenebb ez az egész,egyre inkább eszköznek érzem magam, lelki kukának ,problémamegoldó halmaznak ( már az ő problémáinak ) és félek, nehogy kitudódjon, nem akarom elveszíteni a férjem, aki csodálatos ember. Talán, ha nagyon magamba nézek, a szexualitás az, amivel a szeretőm hat rám, iszonyúan érzéki, és az a néhány óra, amit együtt tudunk tölteni hetente, valóban csodás- de csak ez a része- a körítés azonban egyre silányabbnak tűnik és hosszú távon ez a fantasztikus kémiai egyezőség nem tűnik elégnek. Írjatok, kérlek.

2015. márc. 5. 20:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
Soha nem csaltad meg a párod - aha, csak már 3 éve csalod. Elmész a pi-csába.
2015. márc. 5. 20:49
 2/29 anonim ***** válasza:
93%
A muki egy szélhámos.
2015. márc. 5. 20:50
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

10-3 év? vagy 10+3 év? beleszámít a 3 év a csodálatos férjeddel együttlétbe? de mindegy is...

ez nem fantasztikus kémiai egyezőség, hanem aljas görénység

2015. márc. 5. 20:50
 4/29 anonim ***** válasza:
73%
Tuti gyógymód: köpj fel a magasba, és állj alá. Ismételgesd addig, amíg el nem szánod magad a szakításra.
2015. márc. 5. 20:52
 5/29 anonim ***** válasza:
96%
Véleményem szerint bármit írunk, nem fogsz lépni. Benne vagy a "még egy nőcske" szerepben, a szeretőd ennyire tart kb. Ha ennek 3 év alatt nem volt következménye, akkor most se lesz. Megtartod a szeretőd, majd egyszer besokallsz, kiosztod, kitudódik, tönkremegy a házasságod, a te életed és a szeretőd is szomorú lesz egy olyan 10 percig. Egyszer úgyis kitudódik. És akkor borulni fog minden. 2 ember élete lesz tönkretéve így, de megéri ugye.
2015. márc. 5. 20:54
 6/29 anonim ***** válasza:
67%
10 éve boldog házas vagy?? 3 éve van szeretőd? Az előtte lévő 7 évben ki kúrt boldoggá?
2015. márc. 5. 20:54
 7/29 anonim ***** válasza:
81%
Én meg sosem szegem meg a fogyókúrám, csak minden héten hétfőtől vasárnapig csalónapokat tartok. Segítsen valaki :((
2015. márc. 5. 20:55
 8/29 anonim ***** válasza:
69%
Te NEM szereted a férjed, csak kényelmes mellette az életed. Akit szeretünk, azt nem csaljuk meg. Ilyent csak a ribik tesznek.
2015. márc. 5. 21:00
 9/29 anonim ***** válasza:
34%

nem Tudom mièrt kell azonnal leugatni a kèrdezöt, segítsègre szorul,ès aki Nem tud segíteni az ne tegye, akkor nem kell válaszolni! eszetlen bunkó népség.

szerintem vàlj el a férjedtől, hiszen ez egy nem működő házasság, akármilyen jó a kapcsolatok, ha nem tudtok mindent megadni egymásnak akkor ez ezután is így lesz... a férjed tud róla hogy viszonyod van?

én a helyedben elválnék, de a másik pasihoz se mennék, ha egyszerre több nőt tart. szerintem nem árt senkinek sem egy kis egyedüllét hogy lelkileg helyre rázódj, mert tapasztalatom szerint az sem megoldás ha egyik kapcsolatból azonnal megyünk a másikba,,, szerintem szánt magadra egy kis időt, gondolkodj el mit is vársz az élettől, stb, mert amikor egYedül él az ember sokat változik, máshogy kezd gondolkozni mint egy társ mellett.

2015. márc. 5. 21:03
 10/29 acelsziv ***** válasza:
82%

1: hagyd ott a férjed - megérdemelne egy tisztességes nőt. máris három évet elvettél az életéből a hazudozásoddal.

Menj csak a fantasztikus kémiád után csak ne csodálkozz ha kifacsart kapcarongyként simán eldob valamikor.

2015. márc. 5. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!