Boldog házasságban élek 10 éve. Ez a második házasságom. Soha nem csaltam meg eddig a férjem, most mégis. Kiszállnék ebből a kapcsolatból, de miért ennyire nehéz?
10-3 év? vagy 10+3 év? beleszámít a 3 év a csodálatos férjeddel együttlétbe? de mindegy is...
ez nem fantasztikus kémiai egyezőség, hanem aljas görénység
nem Tudom mièrt kell azonnal leugatni a kèrdezöt, segítsègre szorul,ès aki Nem tud segíteni az ne tegye, akkor nem kell válaszolni! eszetlen bunkó népség.
szerintem vàlj el a férjedtől, hiszen ez egy nem működő házasság, akármilyen jó a kapcsolatok, ha nem tudtok mindent megadni egymásnak akkor ez ezután is így lesz... a férjed tud róla hogy viszonyod van?
én a helyedben elválnék, de a másik pasihoz se mennék, ha egyszerre több nőt tart. szerintem nem árt senkinek sem egy kis egyedüllét hogy lelkileg helyre rázódj, mert tapasztalatom szerint az sem megoldás ha egyik kapcsolatból azonnal megyünk a másikba,,, szerintem szánt magadra egy kis időt, gondolkodj el mit is vársz az élettől, stb, mert amikor egYedül él az ember sokat változik, máshogy kezd gondolkozni mint egy társ mellett.
1: hagyd ott a férjed - megérdemelne egy tisztességes nőt. máris három évet elvettél az életéből a hazudozásoddal.
Menj csak a fantasztikus kémiád után csak ne csodálkozz ha kifacsart kapcarongyként simán eldob valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!