Boldog házasságban élek 10 éve. Ez a második házasságom. Soha nem csaltam meg eddig a férjem, most mégis. Kiszállnék ebből a kapcsolatból, de miért ennyire nehéz?
" egy hónapi próbálkozás után beadtam a derekam. A viszony azóta is tart, tehát már mindjárt 3 éve"
"amikor megismerkedtünk, már barátnőjével dolgozott ott"
"Aztán: kiderült, hogy Magyarországon is van egy nő, aki az élettársának hiszi magát"
Vagyis sokat nem is kellett tepernie a szeretődnek azért, hogy téged is bevegyen 3.-nak a szeretői sorába.
"Boldog házasságban élek 10 éve."
"nem akarom elveszíteni a férjem, aki csodálatos ember."
Komolyan kérdezem, hogy akkor mit tennél,
ha nem lenne ilyen "boldog a házasságod", és nem lenne egy ilyen "csodálatos férjed"???
Remélem gyerekeket nem szültél össze vissza mindenkinek mert ez lenne a hab a tortán!
Az gondolom meg sem fordult a fejedben hogy magad élj és azt csináltatsz amit akarsz. Nem tudnád a sok gyereket és magadat eltartani egyedül, ugye ? Szerencsétlen férjed! Ha tudná hogy egy rib@cal él együtt! Nem annácskának hívnak véletlenül?
" Ideges, nyugtalan vagyok ha nincs meg az adagom. "
Ezt kapuzárási pániknak hívják, hát mit lehet tenni, ha az évtizedek alatt jókora,telhetetlen kapud lett, "adaggal". Reméljük a férjed is átver, mint sz@rt a palkánkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!