Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog házasságban élek 10...

Boldog házasságban élek 10 éve. Ez a második házasságom. Soha nem csaltam meg eddig a férjem, most mégis. Kiszállnék ebből a kapcsolatból, de miért ennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Az élet úgy hozta, hogy a férjemmel külföldön dolgozunk pár éve, de az elején egymástól távol. Ahol én dolgoztam, ott az egyik munkatársam- mellesleg jóképű, sármos pasi- rám szállt. Kedvesen csinálta, de úgy egy hónapi próbálkozás után beadtam a derekam. A viszony azóta is tart, tehát már mindjárt 3 éve. Tudom, hogy nagyot kockáztatok, szeretem a férjemet, ráadásul ezzel a pasival nincs minden rendben- nagyon nincs rendben- mért vagyok képtelen szakítani? Amúgy nagyon beszédes fajta vagyok, erről a viszonyról azonban senkivel nem beszéltem. Azt remélem ettől a levéltől, hogy talán kívülállók elolvasva, nagyon józanul hozzászólhatnak és bátoríthatnak arra, amit tennem kell. Hogy mi nincs rendben a szeretőmmel? Először is, amikor megismerkedtünk, már barátnőjével dolgozott ott. Aki állítólag terrorizálta, ráakaszkodott, stb. és ő már alig várta a megfelelő időt, hogy megszabaduljon tőle. Csak ezt épp a barátnő nem vette észre, mármint, hogy köztük nem működik jól valami. Tehát az én drágaságom nem volt őszinte vele. Aztán: kiderült, hogy Magyarországon is van egy nő, aki az élettársának hiszi magát, és akivel persze napi kapcsolatban áll. Az együttléteink alatt gyakran kerül szóba egy bizonyos régi szerető, mint amikor az ember nem tud elfeljteni valakit. Aztán a mindennapos telefonhívásai: csak a saját, kizárólagos problémáinak elsorolása aznapra, engem alig kérdez, mi volt aznap. Aztán az örökös sirámok, hogy nincs pénze . Miközben magára és az otthoni élettársára szívesen költ. Szóval, nem tudom - ennyiből látszik e, de nekem egyre kellemetlenebb ez az egész,egyre inkább eszköznek érzem magam, lelki kukának ,problémamegoldó halmaznak ( már az ő problémáinak ) és félek, nehogy kitudódjon, nem akarom elveszíteni a férjem, aki csodálatos ember. Talán, ha nagyon magamba nézek, a szexualitás az, amivel a szeretőm hat rám, iszonyúan érzéki, és az a néhány óra, amit együtt tudunk tölteni hetente, valóban csodás- de csak ez a része- a körítés azonban egyre silányabbnak tűnik és hosszú távon ez a fantasztikus kémiai egyezőség nem tűnik elégnek. Írjatok, kérlek.

2015. márc. 5. 20:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%

" egy hónapi próbálkozás után beadtam a derekam. A viszony azóta is tart, tehát már mindjárt 3 éve"

"amikor megismerkedtünk, már barátnőjével dolgozott ott"

"Aztán: kiderült, hogy Magyarországon is van egy nő, aki az élettársának hiszi magát"

Vagyis sokat nem is kellett tepernie a szeretődnek azért, hogy téged is bevegyen 3.-nak a szeretői sorába.

"Boldog házasságban élek 10 éve."

"nem akarom elveszíteni a férjem, aki csodálatos ember."

Komolyan kérdezem, hogy akkor mit tennél,

ha nem lenne ilyen "boldog a házasságod", és nem lenne egy ilyen "csodálatos férjed"???

2015. márc. 6. 10:44
 22/29 anonim ***** válasza:
24%
Azért nehéz, mert egyszerűen gyenge jellem vagy. Ne haragudj, de nem tudok együtt érezni veled. Velem is megcsinálta egy férfi, hogy eltitkolta előlem a menyasszonyát és rólam szintúgy nem tudott a másik nő. Azóta még a cipőmet se törölném meg az ilyen emberekben.
2015. márc. 6. 15:56
 23/29 anonim ***** válasza:
78%
mit tennék? gyorsan elfelejteném a szeretőt aki egy szélhámos, soha többé nem találkoznék vele, reménykednék hogy nem tudódik ki, és mindazt az energiát és szeretetet amit eddig rá pazaroltam, a férjemnek adnám. ha a pasi megfenyeget te is fenyegesd meg hogy kitálalsz a nőinek egymásról.
2015. márc. 6. 19:31
 24/29 anonim ***** válasza:
66%
Te is érzed,hogy fura...menj vissza a férjedhez, ha szerencséd lesz, nem tudja meg. Erre a pasira nem számíthatsz. Csak a nőket hajtja.
2015. márc. 6. 21:04
 25/29 anonim ***** válasza:
65%
pfejjj undorítónak találom a fajtádat...
2015. márc. 7. 19:48
 26/29 anonim ***** válasza:

Remélem gyerekeket nem szültél össze vissza mindenkinek mert ez lenne a hab a tortán!

Az gondolom meg sem fordult a fejedben hogy magad élj és azt csináltatsz amit akarsz. Nem tudnád a sok gyereket és magadat eltartani egyedül, ugye ? Szerencsétlen férjed! Ha tudná hogy egy rib@cal él együtt! Nem annácskának hívnak véletlenül?

2015. júl. 31. 14:05
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Hu de szigoru itt mindenki. A szex igenis az élet része, akár szerelem nélkül is! Irom ezt nőként. Én 20 éve élek házasságban. Idővel az én igényem megnőtt, a férjemé csökkent. Ideges, nyugtalan vagyok ha nincs meg az adagom. Most a 2-.ik szeretőmmel vagyok 1 éve, az előző 3 évig tartott. Ja és nem tudódott ki!!!!
2015. aug. 1. 21:54
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

" Ideges, nyugtalan vagyok ha nincs meg az adagom. "

Ezt kapuzárási pániknak hívják, hát mit lehet tenni, ha az évtizedek alatt jókora,telhetetlen kapud lett, "adaggal". Reméljük a férjed is átver, mint sz@rt a palkánkon.

2015. aug. 1. 22:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a férjed is mással szexel, és azért csökkent a vágya feléd, ez nem jutott eszedbe😂
2015. aug. 1. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!