Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog házasságban élek 10...

Boldog házasságban élek 10 éve. Ez a második házasságom. Soha nem csaltam meg eddig a férjem, most mégis. Kiszállnék ebből a kapcsolatból, de miért ennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Az élet úgy hozta, hogy a férjemmel külföldön dolgozunk pár éve, de az elején egymástól távol. Ahol én dolgoztam, ott az egyik munkatársam- mellesleg jóképű, sármos pasi- rám szállt. Kedvesen csinálta, de úgy egy hónapi próbálkozás után beadtam a derekam. A viszony azóta is tart, tehát már mindjárt 3 éve. Tudom, hogy nagyot kockáztatok, szeretem a férjemet, ráadásul ezzel a pasival nincs minden rendben- nagyon nincs rendben- mért vagyok képtelen szakítani? Amúgy nagyon beszédes fajta vagyok, erről a viszonyról azonban senkivel nem beszéltem. Azt remélem ettől a levéltől, hogy talán kívülállók elolvasva, nagyon józanul hozzászólhatnak és bátoríthatnak arra, amit tennem kell. Hogy mi nincs rendben a szeretőmmel? Először is, amikor megismerkedtünk, már barátnőjével dolgozott ott. Aki állítólag terrorizálta, ráakaszkodott, stb. és ő már alig várta a megfelelő időt, hogy megszabaduljon tőle. Csak ezt épp a barátnő nem vette észre, mármint, hogy köztük nem működik jól valami. Tehát az én drágaságom nem volt őszinte vele. Aztán: kiderült, hogy Magyarországon is van egy nő, aki az élettársának hiszi magát, és akivel persze napi kapcsolatban áll. Az együttléteink alatt gyakran kerül szóba egy bizonyos régi szerető, mint amikor az ember nem tud elfeljteni valakit. Aztán a mindennapos telefonhívásai: csak a saját, kizárólagos problémáinak elsorolása aznapra, engem alig kérdez, mi volt aznap. Aztán az örökös sirámok, hogy nincs pénze . Miközben magára és az otthoni élettársára szívesen költ. Szóval, nem tudom - ennyiből látszik e, de nekem egyre kellemetlenebb ez az egész,egyre inkább eszköznek érzem magam, lelki kukának ,problémamegoldó halmaznak ( már az ő problémáinak ) és félek, nehogy kitudódjon, nem akarom elveszíteni a férjem, aki csodálatos ember. Talán, ha nagyon magamba nézek, a szexualitás az, amivel a szeretőm hat rám, iszonyúan érzéki, és az a néhány óra, amit együtt tudunk tölteni hetente, valóban csodás- de csak ez a része- a körítés azonban egyre silányabbnak tűnik és hosszú távon ez a fantasztikus kémiai egyezőség nem tűnik elégnek. Írjatok, kérlek.

2015. márc. 5. 20:46
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
77%
Huhh. Azt az eget! Én a férjedet sajnálom.... hogy egy ekkora ri..nccal él együtt. (bocsi)
2015. márc. 5. 21:05
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon szeretheted a férjed ha szeretőd van mellette 3 éve.Nevetséges amit állítsz.Remélem a férjed is megcsal a hátad mögött.Gondolom az nem tetszene.Egy luk vagy a férfiak szemében semmi több.Igen buta kis nőcske lehetsz.
2015. márc. 5. 21:20
 13/29 anonim ***** válasza:
94%

Erre az oldalra ilyen kérdést kitenni kész erkölcsi öngyilkosság. Itt minden leszel, csak nagyságos asszony nem.

Azt mondod, szereted a férjedet. Helyes. Csak tudod, szerelem és szerelem között óriási különbség tud lenni, mint ahogy (talán észrevetted) szex és szex között is. Csak nagyon keveseknek adatik meg, hogy azzal élje le az életét, akivel minden tekintetben maximálisan összeillenek. A szeretőd jó szeretőnek, ért a nők nyelvén és el tudja adni magát. De semmi több. Mindazonáltal mellette nőnek érezted magad, és ezért nehéz tőle szabadulnod. De ez ne tévesszen meg! Valójában guminő voltál csak neki, akivel elhitette, hogy istennő. Felejtsd el nagyon gyorsan.

2015. márc. 5. 21:25
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
Moncsi, én nem szapullak, csak egy baráti jó tanácsot adok: harmadszorra már ne házasodj meg. Nagyon nem megy ez neked.
2015. márc. 5. 21:52
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

Te tipikus példája vagy annak, amire ezt mondjuk" kell a jó? Nem. Kell a rossz? Igen."

Azt állítod a férjed jó ember, szereted, de mégis csalod. Ráadásul egy olyan valakivel, aki semmibe vesz téged, csak használ. Majd amikor hamarosan két szék között a pad alatt találod magad, akkor is jössz panaszkodni. Megéri ez neked? Ha nem működik a házasságod, miért nem válsz el? Akit szeretünk, nem vesszük ennyire semmibe, nem alázzuk meg. Ráadásul a szeretőddel sincs közös jövőd, ehhez nem kell jósnak lenni, hogy látni lehessen.

2015. márc. 5. 22:05
 16/29 anonim ***** válasza:
64%
Komolyan mondom az ilyen idióta nők miatt van igényem csak laza kapcsolatokra.Siránkoznak hogy nincs egy normális férfi se aztán ha találnak végre egyet akkor jó dolgukban mégis félrekúrnak?Eridjetek már a francba...
2015. márc. 5. 23:23
 17/29 anonim ***** válasza:
94%
Az is baj, hogy megcsaltad, bar nem lep meg, sokan megteszik sajnos. De az, hogy 3 evet elvettel az eletbebol ahogy ezt egy elottem szolo is irta, az nagyon szemet dolog. A ferjed megerdemli, hogy negtalalja az igazit. Hidd el, hogy nem te vagy az neki. Ha elhagyod a ferjed, ne mond el neki a megcsalast, mert szegeny ferfibol minden bizalmat kiolsz a jovore nezve is masok iranyaba. Szakits veluk, valts munka helyet, kezdj uj eletet.
2015. márc. 5. 23:57
 18/29 Bence_ ***** válasza:

Most már együtt laktok a férheddel?

Vele van szexuális leted?

Bio vibrátorral töltött időt, hogy számolod el?

Férjed is sejt valamit mert tuti feltünt neki, hogy a szíved nincs otthon.

2015. márc. 6. 06:17
 19/29 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes módon az ilyen provokatív kérdések után mindig eltűnik a kérdező. Csak nem azért hogy röhögjön a kamu kérdésére feltett válaszokon? Dehogynem. Ne etessétek a trollt.
2015. márc. 6. 07:15
 20/29 anonim ***** válasza:
47%
Boldog házasságban élsz, csodálatos ember a férjed, ennek ellenére 3 éve viszonyod van egy pasival, tehát nem egy hirtelen jött botlás, hanem nagyon is tudatos. Tudsz tükörbe nézni?????
2015. márc. 6. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!