Tényleg kellemetlen helyzetbe hoztam a feleségem a családom előtt?
feleségemnek és anyámnak egymást követő napon van a születésnapja. Apámnak meg a névnapja van július közepén.
Eddig is ahogy mindig elmentünk felköszöntöttük őket, ők is a feleségem.
Most viszont pont úgy jött ki a lépés, hogy a feleségemnek esett vasárnapra a szülinapja, anyunak hétfőre és vasárnap mentünk át és a húgomék is jöttek.
Megvolt az ebéd, köszöntés. Majd jött a húgom két tortával. De nem figyeltem igazán. És mondtam, ráadásul jó hangosan, hogy szívem nézd csak te is kapsz tortát.
Aztán ugye jobban nézve látom ám, hogy egyik torta anyámé a másik meg apámé.
Haza értünk és elkezdett velem veszekedni, hogy milyen rohadt kellemetlen helyzetbe hoztam. Hogy csak ott állt, igazából ő is azt hitte egy pillanatra, hogy az egyik torta az övé. Aztán szembesült vele, hogy nem. Amúgy is kicsit rosszul esett neki az egész szitu, de mivel hangosan ezt mondtam még gázabb volt az egész. Próbálta anyám terelni a dolgot, hogy milyen ízű a torta meg ilyenek.
Tényleg kellemetlen helyzetbe hoztam ezzel őt?
Tényleg ez az egész úgy néz ki, mintha a húgod a feleségedet direkt akarta volna alázni.
Apának névnapra is jár torta, sógornőnek születésnapra sem. Hogy tudja, hol van a helye a családban.
Mondjuk nálunk ilyen közös családi ünnepeknél végigbeszéljük, ki, hány tortát hoz. Ha több embert is ünneplünk én nem szoktam feliratot sem tetetni rá, mert akkor a torta (az összes torta) minden ünnepeltnek szól. Akár névnapja, akár szülinapja van. Így eleve nincs olyan, hogy "ez a feleségem tortája, ez meg anyukámé".
27-es, nem érted a helyzetet?
Az a ciki, hogy az egyik kap a névnapjára, a másik viszont nem kap a születésnapjára sem.
Olvasd végid az előzményeket!
mindannyian megéritek a pénzeteket, húgod azért, mert egy kicsinyes undok kamaszlány, anyádék azért, mert automatikusan őt védik, ahelyett hogy bocsánatot kérnének a selejtes nevelésük eredményéért, meg te is, amiért eszedbe se jutott kiállni a feleségedért és megvédeni őt.
remélem van neki azért saját családja, aki törődik is vele, vagy fog magának találni egy újat helyettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!