Visszavonnátok a meghívást ebben az esetben?
Szeptemberben lesz az esküvőm, a családom az apai oldalról alapból botrányos. Kicsit ilyen Shameless - Gallagher típusok...
Az esküvőbe egy forintot nem adnak, de már megy az, hogy milyen esküvő lesz ez, ha nincs pörkölt és káposzta, MAJD ŐK HOZNAK OTTHONRÓL.
Minek kell az ország másik végébe utazni, miért nem tartjuk otthon, hát most ők komolyan autózzanak végig az országon majd?
Emlékeztettem őket finoman a dresscodera, igazából semmi extra, csak annyi, hogy a világosabb, természetes színeket kértük a vendégektől. Hát ők 70-80 éves korukra biztos nem fognak az én esküvőm miatt új ruhát venni, ne őrüljek már meg... Apám ugyanez, ő nem fog felvenni öltönyt a 30 fokban.
Ment a hiszti amiatt is, hogy ő nem ül le anya mellé, nem fog vele egy fotón szerepelni, ezt mondjam meg előre a fotósoknak. Mondtam, hogy ok, nem is kell mellé ülnie, mert a párommal ketten ülünk majd csak, nem akarunk hagyományos főasztalt. Hát ez is milyen dolog, minden esküvőn ott ül a család is, hát miért csak ketten leszünk ott?!
Úgy érzem, hogy ezt a hisztit, amit csinálnak, semmi nem indokolja. Mégis állandóan ezt hallgatom, és már unom egyszerűen.
#5 Úúúúúgy is lesz, aki felveszi a kiwi színű zakót és világít majd a sok natúr színű ember között :D :D :D
Kérdező, errre jobb ha felkészülsz, biztos hogy lesz aki akaratlanul is széttrollkodja a kompoziciót
Nem vonnám vissza, mert lehet hogy megbannám később.
Beszélj a vőféllyel. Ő sokat tud segíteni. Mi is így beszéltünk vele és segített, irányította a vendégeket, kordában tartotta akiket kellett :) nekünk nem volt gond emiatt.
“Ez úgy működik, hogy a vőfély ( vagy konferanszié) előre megkér vagy felszólít mindenkit, hogy a hozott romlandókat italokat egyebeket adják le a kateringnél.”
Nem batyusbulit tartunk, így nálunk ilyen opció nem lesz.
“Te amúgy voltál felkészítőn kérdező?
Nem úgy tűnik mint aki képben van!”
Pedig szerintem az esküvőszervezőnk és a helyszín koordinátora is eléggé tudja, mi a dolga, valamint a ceremóniamester is.
“Milyen esküvő lesz ez vagy mikor?”
Mi az, hogy milyen?
Nem a sátras, kiabáló vőfélyes, mulatós stílus, az biztos.
Amúgy ha nem érdekel senki véleménye akkor minek írsz ki kérdést erről?
Most mondjam, hogy nálunk meg após kőalkoholista volt és az esküvő napján még délutánra sem volt képes kijózanodni, meg felutazni férjhezadni az első és legfiatalabb lányát a három közül?
Mégis jártunk be hozzá a kórházba etettük, fogtuk a kezét ameddig lehetett...
A te életed, te döntéseid, nem kell senkinek sem magyarázkodni max majd magadnak, ha a későbbiekben mégis valamit máshogy csináltál volna!
Az nem vélemény, hogy számon vagyok kérve, miért olyan lesz az asztalok elrendezése és az ülésrend, amilyen. És hogy én miért az akkor már férjemmel ülök majd, mint egy “istennő”.
Ha az lett volna a kérdésem, hogy anyósomat zavarja, hogy külön ülünk, mindenki nekem adna igazat és olvashatnám, hogy álljak ki magamért, ez a mi esküvőnk, legyen minden úgy, ahogy mi akarjuk.
"Nem a sátras, kiabáló vőfélyes, mulatós stílus, az biztos."
Amilyen lesz az esküvőd, olyan lesz a házasságod!
Na sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!