Fideszesek, ti visszavonnátok a szavazatokat annak ismeretében, hogy Flour Tamás fontolgatja, hogy elmegy az országból?
Figyelt kérdés
Hát nem látjátok, hogy mit tettek az országgal?!?!2022. ápr. 4. 21:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Csak a listás szavazatot
19 szavazat
1/13 anonim válasza:
Huh, akkor még dobok pár X-t a Fideszre, hadd menjen.
2/13 anonim válasza:
Nem, még 1000 x-et behúznék a fidesznek, csak hogy biztosan elmenjen a Tamás.
3/13 anonim válasza:
Ez a kérdésed komoly?! Kit érdekel A Fluor Tomi? Menjen, segítsünk akkor összepakolni neki. :)))
4/13 anonim válasza:
Na basszus, ha tudom, h ez tét, akkor én is veszek pár szavazatot a fidesznek.
5/13 anonim válasza:
Szerintem fluornak szabadjon csak eldömteni, hogy ki vezesse az országot.A teljes lakosság véleménye legyen érvénytelen.Így jó lesz?
6/13 anonim válasza:
Erről a nagy klasszikus jut eszembe:
7/13 anonim válasza:
És mit fog csinálni külföldön?
Rappel?
Itthon valaki, de ha Kanye West, meg Eminem mellett kell lemezeladást produkálnia, felkopik az álla.
Nem megy ő sehova.
Sajnos.
8/13 anonim válasza:
Nem lehetne egy külön választást csinálni, hogy Fluor Tomi menjen, vagy maradjon?
Lehet nem 2/3 lenne, hanem kicsit több. 😀
9/13 anonim válasza:
Kedves Tamás!
Ha ezt olvasod, üzenem, h menjél csak nyugodtan. Senkise fog visszatartani. Szia👋👋👋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!