Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy húzzam ki magam “családi”...

Hogy húzzam ki magam “családi” nyaralás alól? SOS!

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: apám és a barátnője nyaralni akartak menni, de úgy gondolták milyen jó lenne, ha engem is vinnének. Egyikkel sincs jó kapcsolatom és a csaj egy ribizli, ha ez nem elég, akkor majdnem kitette nagyanyámat a nagyanyám házából, azóta nem is láttam szerencsére. Ezek után persze semmi kedvem velük menni, de képtelenek megérteni, mert minek engem meghallgatni elv alapján élnek. Két hónapja könyörgöm, hogy ne és mindjárt itt a csodás nap, hogy indulni kell. De semmi kedvem és igen, nem szép dolog, de szégyellem is őket, mert nagyon buták. Anyukámmal szívesebben mennék. Mit tegyek, hogy NE kelljen elmennem? Hazudni is hazudok, csak ötletem sincs, hogy mit kéne… Segítsetek, légyszi. :(

17/L

2024. júl. 17. 11:04
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
13%

38

Oke. Az meg van, hogy nem hal bele egy pánikrohamba se?

2024. júl. 17. 19:25
 42/48 anonim ***** válasza:
35%

Nem tom mit pampogtok. Van az a nyaralás ahova nem megyek el, bármilyen fantasztikus helyre szóljon is. Vagy ti mind mentek pl. anyóssal kirándulni azt hallgatjátok a fasságait? Vagy a segghülye nagynénivel se megyek el aki direkt keresi a veszekedést meg a drámát hogy levezethesse a feszkót.

Ti ezekkel is elmentek mi? Hiába van 30 percenként üvöltözés, meg összezörrenés, mi? A nyaralás az nyaralás...1 bites társaság... :D

2024. júl. 17. 19:47
 43/48 anonim ***** válasza:
78%
Kivel élsz? Ha anyáddal akkor, apád pampoghat, egy nem megyek és kész bőven elég, minek hazudozni. Am az én szüleim is elváltak és nem akarok beszélni apámmal ezt mindenki elfogadja, viszont látásra.Ha nem birod se apád se az új ribizlit akkor meg minek tartod velük a kapcsolatot?
2024. júl. 17. 20:55
 44/48 anonim ***** válasza:
10%
5osnek jeleznem. En teged rangatnalak meg ugy de a nyakadnal fogva hogy a kis agyacskadba a veraramlat eljusson. :)
2024. júl. 17. 21:06
 45/48 anonim ***** válasza:
37%
Én tiniként mindig kitaláltam valami betegséget. Megettem 4 főtt kukoricát és rá 4 barackot, az rendesen meghajtott, de az egèsz csak 1-2 órán át tartott. Én viszont előadtam a hattyú halálát, felhívták a dokit, az meg mondta, hogy pihenjek otthon, széntabletta, ilyenek, így mindig megúsztam, amit meg akartam. Ételmérgezés, mit tudni tenni? Nem fogják vállalni, hogy ott mindent összecsinálj. Legjobb, ha a wc-n öklendező hangot is adsz, azt mondod hogy hánytál, senki nem tudja ellenőrizni.
2024. júl. 17. 21:16
 46/48 anonim ***** válasza:
54%

5-ös, még jó, hogy ez nem így működik. Ha a 17 éves nem akar menni, nem megy ;)

Erőszakkal nem fogják elvinni :D

Kérdező: megmondod, hogy szarul vagy, nem mész. Ennyi. Hisztizzenek. Azért visznek el, mert nem állsz ki magadért határozottan.

2024. júl. 18. 10:20
 47/48 anonim ***** válasza:

46, egyik mondatoddal agyoncsapod a másikat :D

Ha nem akar menni, nem megy - oké, de akkor miért is kell betegséget hazudni?

2024. júl. 18. 10:22
 48/48 anonim ***** válasza:
15-ös, nem kell kivetíteni apád hülyeségét a kérdező esetére. Amúgy meg menj el pszichiáterhez ha ennyire nem sikerült feldolgozni a traumáidat. 😉🙄
2024. júl. 18. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!