Hogy húzzam ki magam “családi” nyaralás alól? SOS!
A helyzet a következő: apám és a barátnője nyaralni akartak menni, de úgy gondolták milyen jó lenne, ha engem is vinnének. Egyikkel sincs jó kapcsolatom és a csaj egy ribizli, ha ez nem elég, akkor majdnem kitette nagyanyámat a nagyanyám házából, azóta nem is láttam szerencsére. Ezek után persze semmi kedvem velük menni, de képtelenek megérteni, mert minek engem meghallgatni elv alapján élnek. Két hónapja könyörgöm, hogy ne és mindjárt itt a csodás nap, hogy indulni kell. De semmi kedvem és igen, nem szép dolog, de szégyellem is őket, mert nagyon buták. Anyukámmal szívesebben mennék. Mit tegyek, hogy NE kelljen elmennem? Hazudni is hazudok, csak ötletem sincs, hogy mit kéne… Segítsetek, légyszi. :(
17/L
38
Oke. Az meg van, hogy nem hal bele egy pánikrohamba se?
Nem tom mit pampogtok. Van az a nyaralás ahova nem megyek el, bármilyen fantasztikus helyre szóljon is. Vagy ti mind mentek pl. anyóssal kirándulni azt hallgatjátok a fasságait? Vagy a segghülye nagynénivel se megyek el aki direkt keresi a veszekedést meg a drámát hogy levezethesse a feszkót.
Ti ezekkel is elmentek mi? Hiába van 30 percenként üvöltözés, meg összezörrenés, mi? A nyaralás az nyaralás...1 bites társaság... :D
5-ös, még jó, hogy ez nem így működik. Ha a 17 éves nem akar menni, nem megy ;)
Erőszakkal nem fogják elvinni :D
Kérdező: megmondod, hogy szarul vagy, nem mész. Ennyi. Hisztizzenek. Azért visznek el, mert nem állsz ki magadért határozottan.
46, egyik mondatoddal agyoncsapod a másikat :D
Ha nem akar menni, nem megy - oké, de akkor miért is kell betegséget hazudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!