Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy húzzam ki magam “családi”...

Hogy húzzam ki magam “családi” nyaralás alól? SOS!

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: apám és a barátnője nyaralni akartak menni, de úgy gondolták milyen jó lenne, ha engem is vinnének. Egyikkel sincs jó kapcsolatom és a csaj egy ribizli, ha ez nem elég, akkor majdnem kitette nagyanyámat a nagyanyám házából, azóta nem is láttam szerencsére. Ezek után persze semmi kedvem velük menni, de képtelenek megérteni, mert minek engem meghallgatni elv alapján élnek. Két hónapja könyörgöm, hogy ne és mindjárt itt a csodás nap, hogy indulni kell. De semmi kedvem és igen, nem szép dolog, de szégyellem is őket, mert nagyon buták. Anyukámmal szívesebben mennék. Mit tegyek, hogy NE kelljen elmennem? Hazudni is hazudok, csak ötletem sincs, hogy mit kéne… Segítsetek, légyszi. :(

17/L

2024. júl. 17. 11:04
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
90%

Ez ugye nem komoly, hogy egy tesco parkolóban rettegtél a kocsiban ülve?

Nem csoda, hogy nem mernek otthon hagyni egy egész hétre.

Ha a másik irányból nézzük, a ribizli barátnő is biztos nagy kedvvel indul neki a nyaralásnak, nyilván idén is végig fogod hisztizni mint tavaly.

2024. júl. 17. 14:27
 32/48 anonim ***** válasza:
76%

Neked kéne lezúgatni két sallert, te nyomorult. Hátha nem lennél ilyen agressziv vadbarom.

2024. júl. 17. 15:01
 33/48 anonim ***** válasza:
88%
Mi az, hogy csak ugye nem teheted? Hogyne tehetnéd, csak gyáva vagy megtenni! Hát azon mi nem tudunk segíteni, ezt saját magadnak kell elvégezned. Mégis mitől félsz? A pofonos hozzászólónak mondom: mért, a pofonba belehalsz? Ritkán okoz halált, de ha elcsattan, az áldozat azon lendülettel megy a rendőrségre feljelenteni az apját. Amúgy nem értem, apád mért ragaszkodik hozzád, ha őt is utálod meg a nőjét is.
2024. júl. 17. 15:31
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

33#

Azon rinyál a csaj, hogy nem akar elmenni, de nem mer szólni, amiért nem akar elmenni. Emiatt gondolom puffog, bunkozik mikor ott van az apjánál... Úgy nem tud megszólalni, hogy az egyértelmű legyen, mert ő mag sem tudja mit akar csak lázadozik. Az apja meg gondomon nem gondolat olvasó, és fogalma sincs mi a baja, 25# jól kielemezte a hozzá szólását.

2024. júl. 17. 16:18
 35/48 anonim ***** válasza:
28%
Nekem ebből az jön le, hogy nem mer szólni az apjának, mert fél, hogy esetleg a későbbiekben nem fogja anyagilag támogatni, ha leszólja a barátnőjét. Örülj neki, hogy vinnének nyaralni. Sok elvált szülőnél nem szokták vinni
2024. júl. 17. 16:44
 36/48 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem tök kamu a kérdés, de mindegy.

Én még a mongóliai halálféreggel is szívesen mennék nyaralni, csak nem mehetek. Más meg kínlódik...

Azt szégyelled, hogy buták? Lassan ha 2-nél több az IQ-d, azt kell szégyellni.

2024. júl. 17. 17:05
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
5: De eldöntheti. Pláne, hogy apuka és anyuka külön van. Tehát választhat másik programot anyukával vagy nagymamával.
2024. júl. 17. 18:52
 38/48 anonim ***** válasza:
5%
A parkolós történetre: egy sima meg nem értett rosszullétből simán adódhat pánikroham. Eléggé durva némelyik kommentelő, hogy ennyi esze nincs és még vagdalózik!
2024. júl. 17. 18:54
 39/48 anonim ***** válasza:
50%
Elképesztő történet, ne menj nem lesz jó
2024. júl. 17. 18:56
 40/48 anonim ***** válasza:
92%

16 évseen rettegsz egy parkoló autóban ülve, úgy, hogy bármikor kiszállhatsz?

Egyre gyengébbek a mesék.

2024. júl. 17. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!