Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy húzzam ki magam “családi”...

Hogy húzzam ki magam “családi” nyaralás alól? SOS!

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: apám és a barátnője nyaralni akartak menni, de úgy gondolták milyen jó lenne, ha engem is vinnének. Egyikkel sincs jó kapcsolatom és a csaj egy ribizli, ha ez nem elég, akkor majdnem kitette nagyanyámat a nagyanyám házából, azóta nem is láttam szerencsére. Ezek után persze semmi kedvem velük menni, de képtelenek megérteni, mert minek engem meghallgatni elv alapján élnek. Két hónapja könyörgöm, hogy ne és mindjárt itt a csodás nap, hogy indulni kell. De semmi kedvem és igen, nem szép dolog, de szégyellem is őket, mert nagyon buták. Anyukámmal szívesebben mennék. Mit tegyek, hogy NE kelljen elmennem? Hazudni is hazudok, csak ötletem sincs, hogy mit kéne… Segítsetek, légyszi. :(

17/L

2024. júl. 17. 11:04
1 2 3 4 5
 1/48 anonim válasza:
95%
Beszélj anyukáddal, hogy nem akarsz menni ő meg mondja meg apádéknak. Ha ő azt mondj hogy a leánka nem mehet akkor az úgy is kell legyen.
2024. júl. 17. 11:11
 2/48 anonim ***** válasza:
93%
Miért kellene hazudni? Közlöd, hogy nem mész és kész.
2024. júl. 17. 11:14
 3/48 anonim ***** válasza:
81%
Mond meg, hogy nem mész azzal az aranyásó büdös-kvával sehova, aki így viselkedett a nagymamáddal, és egyébként sem kényszeríthet bele abba, hogy beszállj az autóba, és egy hétig össze legyél zárva vele csak azért, emrt apád azt hiszi, hogy játszania kell a tökéletes apucit. Hidd el, ha így beszélsz a nőről, majd ő maga fogja megtiltani, hogy velük menj.
2024. júl. 17. 11:15
 4/48 anonim ***** válasza:
78%
Mondd azt hogy szalmonellás lettél ebben a melegben és 24/7 a wc ülőkéhez vagy tapadva. Nem tudsz így sehova se menni. Valszeg átlátnak a kifogáson de le vannak sz@rva.
2024. júl. 17. 11:24
 5/48 anonim ***** válasza:
8%

Te még 17 évesen ezt nem döntheted el. Visznek és kész.

Viszont anyukád valóban megteheti, hogy nem enged el. Beszéld meg vele, hogy tegye meg ezt neked, hogy nem enged el, akkor úgy nem tud elvinni apukád.

Az első válaszolónak volt igaza.

Az összes többo rossz tanácsokat ad.

Ugyanis 17 évesen még a karjánál rángatva is becibálhatja a kocsiba az apuka, ha úgy akarja, 2 nagy pofon kíséretében.

2024. júl. 17. 11:29
 6/48 anonim ***** válasza:
89%
Mondd, hogy nem mész és kész. Ne engedd, hogy érzelmileg zsaroljon az apád.
2024. júl. 17. 11:32
 7/48 anonim ***** válasza:
16%

Le lehet pontozni, csak ha megfogadja ezt a sok "mondd mrg neki és kész" című szájaskodást a kérdező, nehogy tényleg visszakézből kapjon érte.

Nem az okoskodó lepontozók fogják állni a pofont, így könnyű dumálni.

A gyerek nincs még 18 éves. Az apuka oda viszi, ahova akarja. Meg ahova az anyuka megengedi. Itt pont a lánynak nincs szavazati joga.

Majd 1 év múlva lesz, a jövő évit kihagyhatja.

2024. júl. 17. 11:36
 8/48 A kérdező kommentje:

Legszívesebben megmondanám, csak ugye nem tehetem…

Nem tudom számít-e, de a tavalyinál a következőt csinálták:

Szédültem és görcsölt a hasam (egy túra elején, de mielőtt elindultunk volna, akkor is kértem őket, hogy ne, mert nem vagyunk jól), ezért gyorsan visszamentünk a kocsihoz és megálltak a környék legnagyobb Tesco parkolójában. Ők kiszálltak, bezárták az ajtót, de bárki ki tudta volna nyitni és a kocsi kulcsot is bent hagyták, valószínű, hogy direkt. Azon a környéken sok volt a nem megbízható ember, szóval természetesen rettegtem is, azóta nem akarok velük sehova se menni, de ezt az esetet le tudták annyival, hogy “oszt? úgyse lett semmi bajod”…

2024. júl. 17. 11:45
 9/48 anonim válasza:
91%
Beszélj anyukáddal, mond el neki hogy miket tesznek, hogy nem szeretsz velük lenni, hogy félsz ő az egyetlen aki igazán tud segíteni neked, ha apukád nem hallgat meg. És az hogy szembeszállsz velül az butaság, mert az egy olyan háború lenne ahol nincs esélyed itt csakis a szépszó tud érni valamit. Anyukád a legjobb megoldás, ő biztos szeret téged, segíteni fog csak szépen hiszti nélkül mond el az aggájaid neki.
2024. júl. 17. 11:51
 10/48 anonim ***** válasza:
90%
De miért nem momnhatod el? Nem vihetnek el magukkal csak úgy önkényesen.
2024. júl. 17. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!