Hogy húzzam ki magam “családi” nyaralás alól? SOS!
A helyzet a következő: apám és a barátnője nyaralni akartak menni, de úgy gondolták milyen jó lenne, ha engem is vinnének. Egyikkel sincs jó kapcsolatom és a csaj egy ribizli, ha ez nem elég, akkor majdnem kitette nagyanyámat a nagyanyám házából, azóta nem is láttam szerencsére. Ezek után persze semmi kedvem velük menni, de képtelenek megérteni, mert minek engem meghallgatni elv alapján élnek. Két hónapja könyörgöm, hogy ne és mindjárt itt a csodás nap, hogy indulni kell. De semmi kedvem és igen, nem szép dolog, de szégyellem is őket, mert nagyon buták. Anyukámmal szívesebben mennék. Mit tegyek, hogy NE kelljen elmennem? Hazudni is hazudok, csak ötletem sincs, hogy mit kéne… Segítsetek, légyszi. :(
17/L
Ha mar 2 honapja konyorogsz, de egyik szulod se hallgatott meg, akkor igy nyaralas elott par nappal mar tokmindegy.
El kell menned.
Miért nem mondhatod azt, hogy nem?
"Apa, a Gizi nagyon szemét volt a nagyival és ez felett nem tudok elsiklani, nem akarok veletek menni nyaralni."
Mi bajod lehet? Max megsértődnek.
#14 Tényleg nem értitek? Sajnos ez sok helyen nem így működik, hogy a gyerek azt mondja, hogy nem. Én pl. soha nem mertem volna nemet mondani apámnak, mert a következő pillanatban a falat fejeltem volna le a pofontól, amit adott volna.
Sajnos van abban valami, amit az a válaszoló írt, aki erre hívta fel a figyelmet.
Kérdező! Kitartást!
A legtöbb válaszolónak itt fogalma sincs arról, mi az a lelki terror.
Baromi könnyű azt mondani, hogy egyszerűen közöld velük, hogy nem mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!