Jogosan haragszok?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük a párommal hogy letesszük eü gondok miatt a cigit mindketten. 2 hete bírtuk is, méghozzá úgy hogy elfogyott és egyikünk se ment be dohányboltba hogy kisértésbe se tudjunk esni.

Erre az após adott a páromnak egy fél doboz cigit úgy hogy tudta hogy leszokott, aki sajnos hirtelen felindulásból el is szívta mert annyira megkívánta.

Csak szerintem undorító ez a viselkedés? Mintha egy fogyózónak direkt vinne sütit vagy gyógyuló alkesznak egy üveg pálinkát.

Párom persze rám mérges amiért megharagudtam az apjára.

Ő jópárszor nekifutott már a leszokásnak de csak egyszer sikerült kicsit hosszabb időre (20 éve egy pár hónapra) és szerintem okkal szabotálja hogy legalább a gyerekének sikerüljön.

júl. 3. 11:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
68%
Én simán el tudom képzelni, hogy az após csak ürügy. Ő akart rágyújtani és ő kért apóstól cigit, nem pedig após erőltette rá.
júl. 3. 11:56
 12/34 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen jogosak az érzéseid, kérdező.

Egy normális apa segítené a gyerekét a leszokásban, nem vissza akarná szoktatni.

Igen, a függőség kemény dolog, a sok ostoba gyakoris válaszoló persze ezt nem érti.

A párodnak is inkább apjára kéne haragudnia. Tedd föl neki a kérdést: Szerinte az apja miért adott neki cigit? Ezen gondolkodjon el. Mert nem jóindulatból kapta, hanem a legundorítóbb érzés miatt: "Én nem tudok leszokni, neked se legyen jobb, fiam." Aki a fiával képes így viselkedni, az egy féreg!

júl. 3. 12:00
 13/34 anonim ***** válasza:
79%
Jogosan. A párodra is,apósra is. Azért a párid elég friss szakaszában van a leszokásnak, bunkóság az orra alá dugni a cigit, ami nagyon addiktív. Ne keverjük ide a cukorbetegséget, mert egy cukros esetleg azonnal kómába eshet egy sütitől, így azért könnyebb visszautasítani. Másrészt meglehet egy finom cukormentes sütit, máris nem fogja kívánni a cukrosat. De a cigi az cigi. Más, ha egy tíz éve leszokottat kínálnak meg, más, ha egy két hete leszokottat, ez azért bunkóság boltm
júl. 3. 12:03
 14/34 anonim ***** válasza:
60%
Bazze, a párod volt olyan akaratgyenge, hogy elfogadta a bagót, miért az apjára haragszol? Ha azt követeled másoktól, hogy ne adjanak még véletlenül se nektek semmi ilyesmit, az azt jelenti, hogy marhára nem sikerült még leszoknotok. Hiszen látod, nem tudtok ellenállni, tehát még nem szoktatok le a bagóról. A leszokás nem azt jelenti, hogy megtiltod a világnak, hogy cigivel kínáljon, mert 1x biztosan jön valaki, aki megkínál vele, és akkor te meg vissza is zuhansz gyárkéménybe. Ennél több kell a leszokáshoz.
júl. 3. 12:23
 15/34 anonim válasza:
67%

“Megbeszéltük a párommal hogy letesszük eü gondok miatt a cigit mindketten.”

“hirtelen felindulásból el is szívta mert annyira megkívánta.”

A párodra lehetne jogosan haragudni, mert Ő szegte meg az ígéretét veled szemben. Az apóst én maximum egy “nehezítő körülménynek” tekinteném. Neki közvetlenül semmi köze a kettőtök elhatározásához.

júl. 3. 12:30
 16/34 anonim ***** válasza:
75%

Igen jogosan!

Após egy féreg, mer ha a fiának eü gondja van, miért kínál drogot?

A férjed is egy katasztrófa, az is lehet kamuzik.

De tudod, így megy ez a drogosok között.

júl. 3. 12:35
 17/34 anonim ***** válasza:
52%
xdddd en a parodat vennem elo inkabb. Mert ha ilyen konnyen visszaesik, akkor barmerre ment volna es megkivanja ugyis megveszi es el is szivja. Bar az aposod se szent ha eu gondok mellett ad neki, de aztan kitudja nem a parod kert tole.. tehat a tortenet sok retu.. 🤷🏽 A zsenge akarattal definialnam
júl. 3. 13:01
 18/34 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem jogosan. Lehet mondani, hogy nem kellett volna elfogadni, és ez igaz is tulajdonképpen, de az első pár hét a legkeményebb és a legkönnyebb engedni a csábításnak. Az apósnak ezt tiszteletben kellett volna tartania és nem cigit adni a fiának.

Persze, 1-2 hónap után már nyilván senkitől nem elvárható, hogy ne gyújtson rá előtte meg hasonlók, de a kezdeti ikdőszakban legalább a szülőktől elvárható, hogy nem tesznek keresztbe.

júl. 3. 13:36
 19/34 anonim válasza:
59%
Óvoda :D
júl. 3. 13:45
 20/34 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, gondolom, ha a pasid megfordul egy nő után, akkor is a nő a hibás, mert miért nagy a melle.
júl. 3. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!