Jogosan haragszok?
Megbeszéltük a párommal hogy letesszük eü gondok miatt a cigit mindketten. 2 hete bírtuk is, méghozzá úgy hogy elfogyott és egyikünk se ment be dohányboltba hogy kisértésbe se tudjunk esni.
Erre az após adott a páromnak egy fél doboz cigit úgy hogy tudta hogy leszokott, aki sajnos hirtelen felindulásból el is szívta mert annyira megkívánta.
Csak szerintem undorító ez a viselkedés? Mintha egy fogyózónak direkt vinne sütit vagy gyógyuló alkesznak egy üveg pálinkát.
Párom persze rám mérges amiért megharagudtam az apjára.
Ő jópárszor nekifutott már a leszokásnak de csak egyszer sikerült kicsit hosszabb időre (20 éve egy pár hónapra) és szerintem okkal szabotálja hogy legalább a gyerekének sikerüljön.
Teljesen jogosak az érzéseid, kérdező.
Egy normális apa segítené a gyerekét a leszokásban, nem vissza akarná szoktatni.
Igen, a függőség kemény dolog, a sok ostoba gyakoris válaszoló persze ezt nem érti.
A párodnak is inkább apjára kéne haragudnia. Tedd föl neki a kérdést: Szerinte az apja miért adott neki cigit? Ezen gondolkodjon el. Mert nem jóindulatból kapta, hanem a legundorítóbb érzés miatt: "Én nem tudok leszokni, neked se legyen jobb, fiam." Aki a fiával képes így viselkedni, az egy féreg!
“Megbeszéltük a párommal hogy letesszük eü gondok miatt a cigit mindketten.”
…
“hirtelen felindulásból el is szívta mert annyira megkívánta.”
A párodra lehetne jogosan haragudni, mert Ő szegte meg az ígéretét veled szemben. Az apóst én maximum egy “nehezítő körülménynek” tekinteném. Neki közvetlenül semmi köze a kettőtök elhatározásához.
Igen jogosan!
Após egy féreg, mer ha a fiának eü gondja van, miért kínál drogot?
A férjed is egy katasztrófa, az is lehet kamuzik.
De tudod, így megy ez a drogosok között.
Szerintem jogosan. Lehet mondani, hogy nem kellett volna elfogadni, és ez igaz is tulajdonképpen, de az első pár hét a legkeményebb és a legkönnyebb engedni a csábításnak. Az apósnak ezt tiszteletben kellett volna tartania és nem cigit adni a fiának.
Persze, 1-2 hónap után már nyilván senkitől nem elvárható, hogy ne gyújtson rá előtte meg hasonlók, de a kezdeti ikdőszakban legalább a szülőktől elvárható, hogy nem tesznek keresztbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!