Jogosan haragszom a párom szüleire?
Gondolom önszántából költözött a lány hozzátok.Akkor nem értem mi a probléma.
Annak idején játszottátok a papás-mamást, itt az eredménye.
És a saját szüleidre nem haragszol? Azt írod, hogy ők is kiraktak. Mástól miért várod el azt, amit a saját családod sem biztosít?
Szerintem inkább örülj neki, hogy most jó a viszony és segítenek is, és hogy egyébként is normálisan sikerül megélnetek. Nem kell beszólogatni és felhánytorgatni a múltat.
Nem kell senkire haragudnod és valóban nagy bunkóság beleszólnod más család dolgaiba. Eleve nem értem minek összeköltözni 17 évesen? De ha azt akarja valaki, akkor teremtse is meg hozzá a feltételeket, vegyen ki albérletet, stb. Nekem soha nem lett volna pofám ilyesmihez, hogy odaköltöztessem anyám nyakára a páromat.
Egyébként alapból nem értem, hogy titeket miért kell mindig segíteni valakinek? Felnőtt emberek vagytok, lehet dolgozni, nem követelőzni a szülőktől.
Valami tuti kimaradt a leírásból, mert azért 17 évesen biztos nem engedném a gyerekemnek hogy elköltözzön, meg azt sem, hogy az éppeni párja hozzánk költözzön.
Miért is kellett ilyen gyorsan összeköltözni?
Itt mind a két szülő részéről felelőtlenség történt, nemcsak barátnőd szüleit, de a saját szüleidet sem értem miért mentek ebbe bele.
Túl zavaros ez a történet. De amúgy te ezt miért így éled meg, hogy "lepasszolták" a lányukat?
Azért mondom, hogy itt valami nem kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!