Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszom, amiért így...

Jogosan haragszom, amiért így közölte, hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés

Zv időszak utolsó vizsgájának a reggelén a mostohatesóm írt chaten, hogy tudom-e, hol volt előző hétvégén a barátom? Én akkor már készülődtem, indultam itthonról és mondtam neki, hogy nem. Visszaírt annyit, hogy "csajozik mellettem nagyban", szerinte jobb, ha ezt tudom. Ezt akkor olvastam el, mikor már beértem az egyetemre és egyszerűen lefagytam. Stresszeltem alapból, ilyen 4-5 órákat aludtam az előtte lévő napokban, szóval jókor jött ez. Ráadásul hiába kérdeztem, hogy honnan veszi, mit tud, ezekre már nem válaszolt.

Rólam azt tudni kell, hogy a korábbi (rossz) tapasztalataim miatt nagyon bizalmatlan vagyok, nekem tényleg ennyi elég, hogy a padlón legyen. Behívtak vizsgázni, már ahogy leültem, remegett mindenem. A vizsga miatt is, ennek a hírnek a hallatán is. Egy értelmes mondatot nem tudtam kinyögni szerintem, a vizsgaelnök mondta, hogy inkább menjek ki, szedjem össze magam, nyugodjak meg és később visszahívnak.

Sikerült a vizsgám, így sikeresen megkaptam a diplomámat is. Az is kiderült, hogy a "csajozik mellettem a barátom" sztori annyi, hogy látta a mostohatestvérem egy másik lánnyal kettesben iszogatni. Aki a másod unokatestvére és kb. évente kétszer jár haza Magyarországra. És még ha ennyire el is akarta ezt mondani, nem ért rá mondjuk a diplomaosztóm után?

Nekem ez így nagyon furán jött le és azóta kerülöm kicsit. Úgy volt, hogy utazunk együtt majd a nyáron, de már ahhoz sincs kedvem, mert fordított esetben én ezt nem így tálaltam volna neki. Nem így, nem ennyire fontos esemény előtt. És utána el sem mondta, hogy mi történt, ennyi infóval ott hagyott.

2022. júl. 19. 17:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%

Jogosan. Erre miért az a megoldás, hogy magadban dühöngsz?

Mondd el neki, hogy a vizsga napján ne keressen meg ilyen hülyeségekkel, a csaj az unokatestvére volt. Neked ezzel életed legkellemetlenebb napját hozta össze, csoda, hogy összejött a diplomád.

Azért mert ő nem beszél róla, neked még kellene!

2022. júl. 19. 17:23
 2/28 anonim ***** válasza:
19%

Mindig a hírvivő a hibás. Ezért sokan nem mernek szólni akkor meg azért ő a hibás. Soha nem a megcsaló fèl, mindig a másik ember aki szól vagy ha nem szól azért.

Ez sajnos nálad is igaz.

Szóval nem jogos a haragod.

Meg azért érdemesebb lenne ennek az egésznek utána járni hogy tényleg csak iszogatott e vagy ki mit látott. Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.

Ez a tesó amúgy percre pontosan tudta hogy vizsga előtt vagy ?

2022. júl. 19. 17:25
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
Azért ezt kozolhette volna a vizsga után is...
2022. júl. 19. 17:28
 4/28 anonim ***** válasza:
80%

2-es

Gondolom nem tudod mi az,hogy vizsga és mijen súja van.

Ha látta is miért nem a vizsga után szólt,várta volna meg.Nyílván tudta,hogy vizsgázik a testvére mégha "mostoha testvére is. Ha agyban máshol jár,és elcseszi a vizsgát más baromsága miatt az belefér?

"mindig a másik ember aki szól vagy ha nem szól azért."

Senki nem írt olyat,hogy ne szóljon csak legalább annyi lett volna benne,hogy vizsga után....

2022. júl. 19. 17:40
 5/28 anonim ***** válasza:
38%

4, ha leírod, hogy súja, akkor neked se sok vizsgád volt...

Gondolom, ti minden rokon, ismerős minden vizsgaidőpontját tudjátok...

Kérdező, ha ennyire nem bízol a barátodban, hogy egy idegbeteg készül ennyitől, akkor miért vagy vele?

2022. júl. 19. 17:53
 6/28 anonim ***** válasza:
74%

5-ös Atya világ nem azt írta,hogy az üknagynénje ükunokája tette ezt vele Xd vagy a heted unokatesója! A testvére mégha nem is vérszerinti

Nagyon szegényes lehet az eleted

Sajnállak :(

2022. júl. 19. 17:55
 7/28 anonim ***** válasza:
86%

"látta a mostohatestvérem egy másik lánnyal kettesben iszogatni" - Ami semmit sem bizonyít. Itt nem történt megcsalás (legalábbis, amit látott az illető, az nem bizonyítja ezt). Annak, hogy ő mégis írt neked, egyetlen oka van: rosszat akart neked. Majdnem sikerült is, hiszen a vizsgádat majdnem elbuktad, csak az elnök jóindulatán múlott, hogy nem vágtak ki.

Ezek után én tudod mikor állnék szóba a mostohatesóval?

S O H A ! ! !

2022. júl. 19. 18:07
 8/28 anonim ***** válasza:
87%
En vizsgák előtt egy nappal teljesen kikapcsolom a telom pont azért hogy ne zavarjon semmi. Nem irigyellek a helyzet miatt de gratulálok a diplomádhoz!
2022. júl. 19. 18:08
 9/28 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy a hírvivőre haragudnék...

Hanem hogy szerintem ezt nem így, nem ilyen módon kellett volna közölni. Főleg nem úgy, hogy utána még el is tűnik, nulla darab egyéb részletet közölve. Kb. mintha én írnék neki ma, hogy amúgy megcsalják, majd meg sem nézném az üzeneteit a nap hátralévő részében.

És pontosan tudta, hogy aznap vizsgázom.

2022. júl. 19. 18:22
 10/28 anonim ***** válasza:
89%

Bocs, de vagy nagyon mentegetni akarod az illetöt, vagy nagyon ostoba vagy (a diplomád ellenére!)

Ha TUDTA, hogy aznap vizsgázol, és CSAK ANNYIT látott, hogy a barátod egy növel iszik vaalmit egy nyilvános helyen - ami SEMMI ESETRE SEM megcsalás - , akkor tömény rosszindulat volt az egész üzenetezés.

A helyednek befejezettnek minösíteném a kapcsolatot ezzel a személlyel!

2022. júl. 19. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!