Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszom, amiért így...

Jogosan haragszom, amiért így közölte, hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés

Zv időszak utolsó vizsgájának a reggelén a mostohatesóm írt chaten, hogy tudom-e, hol volt előző hétvégén a barátom? Én akkor már készülődtem, indultam itthonról és mondtam neki, hogy nem. Visszaírt annyit, hogy "csajozik mellettem nagyban", szerinte jobb, ha ezt tudom. Ezt akkor olvastam el, mikor már beértem az egyetemre és egyszerűen lefagytam. Stresszeltem alapból, ilyen 4-5 órákat aludtam az előtte lévő napokban, szóval jókor jött ez. Ráadásul hiába kérdeztem, hogy honnan veszi, mit tud, ezekre már nem válaszolt.

Rólam azt tudni kell, hogy a korábbi (rossz) tapasztalataim miatt nagyon bizalmatlan vagyok, nekem tényleg ennyi elég, hogy a padlón legyen. Behívtak vizsgázni, már ahogy leültem, remegett mindenem. A vizsga miatt is, ennek a hírnek a hallatán is. Egy értelmes mondatot nem tudtam kinyögni szerintem, a vizsgaelnök mondta, hogy inkább menjek ki, szedjem össze magam, nyugodjak meg és később visszahívnak.

Sikerült a vizsgám, így sikeresen megkaptam a diplomámat is. Az is kiderült, hogy a "csajozik mellettem a barátom" sztori annyi, hogy látta a mostohatestvérem egy másik lánnyal kettesben iszogatni. Aki a másod unokatestvére és kb. évente kétszer jár haza Magyarországra. És még ha ennyire el is akarta ezt mondani, nem ért rá mondjuk a diplomaosztóm után?

Nekem ez így nagyon furán jött le és azóta kerülöm kicsit. Úgy volt, hogy utazunk együtt majd a nyáron, de már ahhoz sincs kedvem, mert fordított esetben én ezt nem így tálaltam volna neki. Nem így, nem ennyire fontos esemény előtt. És utána el sem mondta, hogy mi történt, ennyi infóval ott hagyott.

2022. júl. 19. 17:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%

2-es: "Mindig a hírvivő a hibás."

IGEN, amennyiben a hírvivö nem igazat mond, hanem csak pletykálni akar, vagy ebben az esetben a kérdezöt idegesíteni.

Ugyanis amit "közölt", az NEM VOLT IGAZ, és nem is lehetett úgy érteni, egyértelmüen csak a sz@rt akarta keverni

2022. júl. 19. 18:29
 12/28 anonim ***** válasza:
23%
Az okostelefon átka. Mentálisan egészségtelen egyszerre több dolgot csinálni, amikor én vizsgáztam egyetemen, csak vezetékes telefon volt és este 18-20 óra közt zajlottak a telefonálások.:)
2022. júl. 19. 18:31
 13/28 anonim ***** válasza:
14%

"Nyílván tudta,hogy vizsgázik a testvére mégha "mostoha testvére is"

És mégis miért nyilván? Lehet nem is együtt laknak.

2022. júl. 19. 18:53
 14/28 anonim ***** válasza:
71%

Ja meg lehet nem is ismerik egymást .....

A kérdező leírta,hogy tudta te agyhalott....

2022. júl. 19. 18:55
 15/28 anonim ***** válasza:
17%

A kérdésben nem írta a kérdező, te agyhalott.

Mellesleg, lehet említette neki valamikor, de már rég elfelejtette a mostoha tesó. Mert te ugye mindenre emlékszel, amit valaki mond neked.

2022. júl. 19. 19:23
 16/28 anonim ***** válasza:
73%
Mi van ha csak valótlanságot állít a hírvivőd?
2022. júl. 19. 19:40
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Jogosan
2022. júl. 19. 19:45
 18/28 anonim ***** válasza:
32%

4 nek

Pont ezt akartam írni, hogy olyan ember ne papoljon a vizsga súlyáról akinek ennyire rossz a helyesírása. Alsó tagozatban tanultuk ezeknek a szavaknak a helyesírását.

Kérdező akkor is felfújtad. Én úgy mentem érettségizni hogy 3 nappal előtte halt meg a szeretett nagyapàm. Sírtam, ki voltam de az élet nem áll meg, és teljesítettem ahogy kellett.

Mielőtt valaki belekötne, egyetemre is jártam és tudom mi a vizsga.

Szerintem túl liheged az egészet. Azt döntsd el milyen ez a rokon. Eddig normális volt? Vagy voltak félrebeszélései? Én akkor is lenyomoznám a párom nehogy utána csalódj.

2022. júl. 19. 20:58
 19/28 A kérdező kommentje:

Ez nem egy sima vizsga volt. Ami ha nem sikerül, mondhatni nem baj, mert még megpróbálhatom kétszer minimum és lényegében "semmi nem múlik rajta". Záróvizsga, ami ha nem sikerül, akkor a diplomámat sem kapom meg.

És nem érzéketlen szeretnék lenni, de más az, mikor már tudod x napja a rossz hírt és más, mikor éppen akkor szembesülsz vele, egy emberekkel teli folyosón, amúgy is stresszes állapotban.

2022. júl. 19. 21:35
 20/28 anonim ***** válasza:
82%
Biztos beszélnék személyesen ezzel a "hírvivővel" és szembesíteném, hogy mégis hogy gondolta.
2022. júl. 20. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!