Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszom, amiért így...

Jogosan haragszom, amiért így közölte, hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés

Zv időszak utolsó vizsgájának a reggelén a mostohatesóm írt chaten, hogy tudom-e, hol volt előző hétvégén a barátom? Én akkor már készülődtem, indultam itthonról és mondtam neki, hogy nem. Visszaírt annyit, hogy "csajozik mellettem nagyban", szerinte jobb, ha ezt tudom. Ezt akkor olvastam el, mikor már beértem az egyetemre és egyszerűen lefagytam. Stresszeltem alapból, ilyen 4-5 órákat aludtam az előtte lévő napokban, szóval jókor jött ez. Ráadásul hiába kérdeztem, hogy honnan veszi, mit tud, ezekre már nem válaszolt.

Rólam azt tudni kell, hogy a korábbi (rossz) tapasztalataim miatt nagyon bizalmatlan vagyok, nekem tényleg ennyi elég, hogy a padlón legyen. Behívtak vizsgázni, már ahogy leültem, remegett mindenem. A vizsga miatt is, ennek a hírnek a hallatán is. Egy értelmes mondatot nem tudtam kinyögni szerintem, a vizsgaelnök mondta, hogy inkább menjek ki, szedjem össze magam, nyugodjak meg és később visszahívnak.

Sikerült a vizsgám, így sikeresen megkaptam a diplomámat is. Az is kiderült, hogy a "csajozik mellettem a barátom" sztori annyi, hogy látta a mostohatestvérem egy másik lánnyal kettesben iszogatni. Aki a másod unokatestvére és kb. évente kétszer jár haza Magyarországra. És még ha ennyire el is akarta ezt mondani, nem ért rá mondjuk a diplomaosztóm után?

Nekem ez így nagyon furán jött le és azóta kerülöm kicsit. Úgy volt, hogy utazunk együtt majd a nyáron, de már ahhoz sincs kedvem, mert fordított esetben én ezt nem így tálaltam volna neki. Nem így, nem ennyire fontos esemény előtt. És utána el sem mondta, hogy mi történt, ennyi infóval ott hagyott.

2022. júl. 19. 17:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán mi az, hogy megcsal? Mert megivott vele egy kávét?

Tán tilos? Én is szoktam a haverokkal kávézni, meg a barátom is a lányismerőseivel, mégsem csaltuk és csalnánk meg egymást.

2022. júl. 20. 06:28
 22/28 anonim ***** válasza:
85%

Azt kell eldöntened hogy van e ennek a kijelentésnek alapja. Illetve a tesód mennyire megbízható ember. Te ismered a párodat is és a tesódat is. Ki milyen ember? Szokott e hazudozni a tesód? Ha igen akkor kár is volt komolyan venni amit mondott. Ha nem szokott hazudozni akkor meg kicsit utána nézni a párodnak. Mert ugye csak annyit tudunk hogy ivott valamit valakivel. De az is kérdés hogy ezen kívül mit láthatott még a tesó. Bár ha megcsalást látnék biztos nem az lenne az első hogy firkáljam is meg valakinek hanem ki lennék akadva és azon tanakodnék mit csináljak.

Szóval milyen emberek ők?

2022. júl. 20. 07:22
 23/28 anonim ***** válasza:
53%
Lehet én vagyok nagyon rosszhiszemű, de szerintem a tesód örült volna, ha nem sikerül a vizsgád. Esetleg nem irigy a diplomádra?
2022. júl. 20. 08:02
 24/28 anonim ***** válasza:
57%

Direkt ki akart cseszni veled, ami majdnem sikerült is neki!

Ha ezek után még tartani akarod vele a kapcsolatot, akkor nagy baj van a fejedben.

2022. júl. 20. 10:27
 25/28 anonim ***** válasza:
59%

"tudom-e, hol volt előző hétvégén a barátom?"

Vagyis nem 2 perccel azelőtt látta, hanem napokkal előtte, mégis a záróvizsgád reggelét tartotta a tökéletes időpontnak arra, hogy ezt elmondja.

Ha az én mostohatesóm lenne, már nem lennének fogai.

2022. júl. 20. 10:32
 26/28 anonim ***** válasza:
42%
25-össel egyetértek!
2022. júl. 20. 10:40
 27/28 anonim ***** válasza:
56%

Mi nem világos ezen? Direkt keresztbe akart tenni, padlóra vágni, hogy elbukd a diplomádat. Ilyen a végtelenül irigy olyan emberek tesznek, akik maguktól elérni valamit nem képesek, és a másikat akarják lejáratni, hogy ők jobb színben legyenek.

Legyen egy tapasztalattal több, hogy mekkora kígyó; az élet majd biztos ad lehetőséget neked arra, hogy viszonozd a kedvességét! Egyelőre a fülig érő mosolyod is elég lesz neki, hogy a párod régen látott rokonát is megismerted, és a diplomád is megvan, la vie est belle :) Hidd el, ez só a sebbe, hogy nem jött be az ármánykodása!

2022. júl. 20. 11:33
 28/28 anonim ***** válasza:
12%

"Jogosan haragszom, amiért így közölte, hogy megcsalnak?"

Hát én ezt nem értem. Elmondanád, hogy ebbe mi volt a megcsalás? Számodra az megcsalás, hogy a mittudomén milyen rokonával, akivel te magad írod, hogy évete kb. kétszer találkozik, kettesben iszogatott?

2022. júl. 20. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!