Mi a párotok reakciója ha haragszol rá jogosan? V kikérsz magadnak valamit?
én az extől és a mostani páromtól is vagy zsarolást kapok cserébe, pl nem jön haza 3 napig, vagy hasonló, vagy még neki áll feljebb, ő sértődik meg, stb-t.
ez lenne a norma?
Elkezd védekezni, hárítani. Néha észreveszem, hogy egyre jobban felemeli a hangját. Olyankor szólok, hogy velem ne kiabáljon, mert én se kiabálok vele.
Két lehetőség szokott lenni: vagy meg tudjuk beszélni akkor a dolgot, vagy - ha nyilvánvalóan nekem van igazam és ezt ő is tudja - magába zárkózik egy időre, talán duzzog. Kicsit később pedig elismeri, hogy nekem volt igazam.
Szerintem amit veled művelnek, az nem normális. Nem is értem: miért tűröd? Páros lábbal rúgnám ki az ilyen bunkót!
1-es.
Szép párkapcsolatod lehet...
Kérdező.
Zsarolás? Nem hangzik jól.
Nem,ez nem normális,.
Főleg,ha neked van igazad.
Az ember, ha hibázik beismeri a hibáját,és bocsánatot kér a szeretteitől.
Ez a "mindig nekem van igazam",ha nem le vagy xarva...hát több,mint gyerekes, azt hiszem.
Inkább szomorú,és nem frankó.
1-es.
Ok, rendben.
Semmi bántó szándék nem volt bennem,akkor sok boldogságot, komolyan :)
3.voltam.
Sajnos nekem is sok rossz tapasztalatom van ilyen téren. Egy olyan párom volt még csak, aki elismerte, ha igazam volt és rendesen meg tudtuk beszélni a dolgokat.
Volt egy, aki ugyan mondta, hogy "igen neked van igazad, de..." És persze a de után következett a hárítás, saját felelősségének a kisebbítése.
A többi sértődékeny volt, és egy olyan is, aki képes volt ellene szóló támadásnak vélni, hogy valamiben igazam van.
Ezt a tulajdonságát sok embernek nem szeretem, de lehet nekem nem kellene olyannak lennem, aki beismeri, ha hibázott és képes is bocsánatot kérni.
Úgyhogy norma vagy sem, nekem sem nagyon volt még szerencsém ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!