Hajtanak a férjemre. Ti mit tennétek?
Igazából nem izgulok, mert tudom hogy a férjem imád, szeret ennek nap mint nap a jelét adja.Saját cégünk van együtt dolgozunk benne, de a tegnapi nap véletlen fültanúja voltam egy párbeszédnek, ami két dolgozó között zajlott:
-Simán bevállalnám, micsoda pasi!
-Hülye, ha xy (én) megtudja repülsz!
-Már az sem érdekel!
Erre mit lépnétek?Megtehetném, hogy kirúgom, de ez annyira szegényes.Mellesleg jó munkaerő, ez vitathatatlan,Figyeljem a fejleményeket?vagy lépjek?Tudom, hogy fog próbálkozni, azt is tudom, hogy ha visszautasításban lesz része, akkor sem fogja feladni.Mi ilyenkor az etikus?
A férjem is tud róla, Ő azt mondja felesleges ezen diliznem, de akkor sem hagy nyugodni.
Ha biztos vagy benne, hogy a férjedre hajt, akkor rúgd ki.
Én ezt tenném. Milyen arcátlan, ki fruska. Nem a munkahelyen kellene neki ismerkedni, az nem arra való, pláne ha tudja, h felesége van és ráadásul ő adja neki a munkát, hogy legyen mit minden hónapban zabálnia. Akinek ennyit ér az röpüljön!
Hú olvasd el Maugham: Színház című könyvét.
Ott a feleség olyan fölényesen megsemmisíti a szeretőt.
Készül belőle film, de az nem adja át.
Én nem rúgnám, rúgatnám ki. De tuti, hogy "megsemmisíteném" valahogy, ha érted mire gondolok.
Ne a féltékeny asszony szerepében legyél, hanem úgy intézd a dolgokat, hogy ne legyen számodra ellenfél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!