Jogosan haragszom a férjemre?
mondd a férjednek, hogy avendégségbe 2 órával előbb kell menni, megváltozott az időpont! akkor tuti, h időben ott lesz! De ez most komoly!
Ha pl. 16 órakor lesz a vendégség, mondd azt a férjednek, hogy 14 órakor lesz! És 16-ra oda is ér:-)
Szia!
Arra következtetek abból hogy az esküvőről mutogattok majd képeket meg videót, hogy ez egy elég friss házasság+ vegyük hozzá elég érdekes a szitu, mert általában a nők ilyenek. (mármint hogy késnek)
Van anyukámnak egy ismije, ő is nagy késő. Ezért mindig cselhez kell folyamodni. Ha 7re beszélnek meg talit, az 8 óra "hivatalosan", csak neki mondja 7nek, mert tudja , úgy is késik... Ezt kipróbálhatod esetleg.
Szia!
18:00-ra kellett volna, menni... ehhez képest, háromnegyed 8-kor talizunk, nemsokkal a cél előtt... (ez már csak a közlekedéstől függ, úton van) ezért nem tudom már azt mondani, hogy előbb lesz :-S De ezentúl tuti ezt fogom csinálni, mert már nagyon elegem van ebből.. Olyan szinten felidegesítem magam ilyenkor...
Igen, friss házasság, bár a kapcsolat már több, mint 5 éves!
Lassan készülődök...
De miért késik? Talán olyan a munkahelye, én is dolgoztam olyan helyen, sose tudtam , mikor érek haza. Nemegyszer este 9-kor hívott a 10 éves lányom, hogy hol vagyok? Én meg javában dolgoztam, és egy óra az út haza.
Mondd le a vendégséget! Ilyen helyre vidáman és lazán kell menni. Hívd fel a vendéglátót, hogy tegyétek át máskorra!
Szia!
Nekemis van egy "rokonom" aki sosem képes elkészülni, vagy odaérni időben sehová. Felnőtt ember szokásait borzasztó nehéz megváltoztatni. Mi azt találtuk megoldásnak, hogy minden találkozóra egy korábbi időpontot mondunk neki. Ő kb 1 órát késik mindíg, így egy órával hamarabbra jelzünk neki mindent. Ez nagyon bejött, igazából nem is tűnik fel neki ez az egész, és mi sem vagynk idegbetegek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!