Mi a teendőm nekem, mint feleségnek, ha a férjemre (29 éves), rászállna a főnöke? (27 éves).
Figyelt kérdés
Bár nem egy világszépe nő,de állandóan kirakja a csöcseit,amikor megbeszélést tart,engem meg oltogat,hogy ilyen cuki a férjem,meg olyan cuki,és hogy milyen ennivaló a humora,meg egyebek.Férjem persze röhög az egészen,de engem meg esz az ideg.Mit tegyek?2009. jún. 26. 15:31
1/15 anonim válasza:
Ha a férjed nem vevő rá és szeret téged, lehet miss universe is, akkor sem fog megcsalni. Ha megcsal a férjed vele, az elsősorban a férjed miatt lesz, nem a nő miatt.
2/15 anonim válasza:
Röhögj rajta és válaszolj vissza csípőseket. Had egye a penész :-))
Most durva leszek, 18 év alatt sicc innen:
Pl: és még ha látnád, mekkora a farka!
És még ha tudnád, milyen isteni szerető!
Meg hasonlókat...
3/15 anonim válasza:
Szerintem röhögj rajta te is! Ez tök poén, ne csináld már! Amikor mondja hogy cuki a párod vágj vissza neki viccesen hogy igen tudod, dícsérd a párod előtte. Hadd egye a penész érte...
4/15 A kérdező kommentje:
9 áéve vagyunk együtt,még gyanakodnom sem kellett rá,szeret engem,tudom,attól nem félek,hogy megcsalna.Csak ez a kis ribi nagyon idegesít,és látom,hogy próbálkozna állandóan.Mit csináljak?Mondjam meg neki,hogy fejezze be,vagy látványosan röhögjem ki,mikor keveri a kakit?
2009. jún. 26. 15:34
5/15 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ti mind egy munkahelyen dolgoztok? Vagy akkor te miért futsz össze ezzel a nővel? Ne találkozz vele.
6/15 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van,csak van egy kis gond.A férjem külföldön van,ez a nő pedig ki szokott oda menni 2 hetente 3-4 napra ügyeket intézni,és akárhogy is bízok a férjemben,nagyon ideges vagyok olyankor,főleg,hogy (6 embere van kint),kényszeríti őket szó szerint,hogy bulizzanak vele.
2009. jún. 26. 15:36
7/15 A kérdező kommentje:
Mikor fizu van,az itt van magyarországon,és én veszem fel.Na olyankor oltogat.
2009. jún. 26. 15:37
8/15 anonim válasza:
Nem lehetne átutaltatni? Nem is tudtam, hogy még van olyan hely, ahol kp-ben fizetnek. Én a helyedben nem mennék.
9/15 anonim válasza:
Legyél laza, közönyös (tudom, nehéz! én baromira nehezen tettetek!), ha meg olat mond, ami nem tartozik rá, akkor mondd nyugodtan, hogy nem érdekel a téma, vag ytereld el, és válaszolj valami tök oda nem illőt: pl. kertes házban élsz? vagy Jó ez a blúz, hol vetted?
10/15 anonim válasza:
Probalj vele jo kapcsolatot kialakitani! Hivd el kavezni, legyel hozza kedves, es kerdezoskodjel rola, a maganeleterol! Ha kedves vagy hozza, akkor mar annyira nem fogja ot erdekelni az, hogy (a francba is ennek a nonek olyan super ferje van, de ugyis megszerzem...stb.).
Ez nem tudom milyen otlet, de annal talan mindenkepp jobb, mintha latna hogy ideges es merges vagy! Mert ha azt latja, akkor megjobban csinalja, es befuzi a ferjedet.
Hivd el a fonokasszonyt egy kavera!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!