Mi a teendőm nekem, mint feleségnek, ha a férjemre (29 éves), rászállna a főnöke? (27 éves).
Figyelt kérdés
Bár nem egy világszépe nő,de állandóan kirakja a csöcseit,amikor megbeszélést tart,engem meg oltogat,hogy ilyen cuki a férjem,meg olyan cuki,és hogy milyen ennivaló a humora,meg egyebek.Férjem persze röhög az egészen,de engem meg esz az ideg.Mit tegyek?2009. jún. 26. 15:31
11/15 anonim válasza:
Neked semmi, a férjednek kell őt leszerelni. Ha te lépsz, akkor rögtön "hisztis p.csának" fog kikiáltani. Az jó, amit a 15.48-as javasol. A fizut pedig utaltassátok át.
12/15 A kérdező kommentje:
A fele fizu utalódik,a másik fele jön kpban,mert nekem is számlákat kell fizetni.Rajtam nem látta,hogy ideges lennék,mert vigyorogtam,bár majd szétvetett az ideg.De azért rohadt idegesítő ám ez a vipera.Köszi mindenkinek a tanácsokat,nagyon aranyosak vagytok.
2009. jún. 26. 16:25
13/15 anonim válasza:
Én is a 15.48-as tanácsát tartom a legjobbnak. Ugyanis, ha látja rajtad, hogy fölhúzod magad már elérte a célját. Ha pedig olyat vágsz vissza, hogy: hátha még tudná milyenek az egyébb adottságai stb... akkor mégjobban fölkeleted a főnöknő figyelmét. Ha meg nagyon megsérted akkor a férjed ihatja meg az egésznek a levét, mert ugye ő a munkáltató.Szóval szorítsd össze a fogad és ne vedd föl a provokálását. Amikor mész fölvenni a fizetést te is csinosítsd ki magad, ha kell te is "pakoljál ki" és légy természetes.
14/15 anonim válasza:
Számlákhoz: nem lehet csoportos beszedési megbízással megoldani?
15/15 A kérdező kommentje:
A fizu úgy volt,hogy ott nyitottak külföldön egy számlát,és arra megy a fele fizu,amiből ugye a férjem is megél.A másik felét megkaptam én itthon.Na most megbeszéltük a férjemmel,hogy igénylünk e-bankot,és a következő fizunál már minden a számlájára megy,és én onnan netbankon keresztül tudok átutalni a saját számlámra annyit,amennyi nekem kell,és így nem kell többet találkoznom a hölggyel,és nem tud nekem mit mondani.Amúgy meg jövő 7 csütörtökön jön is haza,és legalább itthon lesz végre.Így intéztük el ezt a dolgot.Ennél a cégnél van már több mint egy éve,és igazság szerint a csajszika apjáé a cég,csak most 4 hónapja a csaj vezeti az apja helyett,és hát úgy látom,ki is használja a helyzetet.Köszi mindenkinek a választ,sokat segítettetek egy 26 éves kicsit megijjedt feleségnek.Nem volt még ilyenben részem,ezért voltam ilyen tanácstalan.Mindenkinek nagyon köszönöm,tényleg aranyosak vagytok!:)
2009. jún. 26. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!