Beszéljak az anyósommal, vagy hagyjam a férjemre?
Anyósom folyamatosan felhívja a férjemet a munkahelyén.Már mondtuk neki,hogy engem hívjanak ,ha akarnak valamit.Ha férjem othon van átadom a telefont neki,ha meg dolgozik.....
Párom pincér,pl:szilveszter éjjel felhívták boldog új évet kívánni.Ma is telefonáltak neki,és megkérték küldje el a kisunokáról a képeket e-mailban.Párom persze hallgat anyucira és ült volna a gép elé,mikor betoppant a főnőkség.Nem szóltak neki,de még hivathatják.Nagyon pipa vagyok az anyósomra,szóljak neki én ,vagy bízzam a páromra?(aki persze nem akar konfliktust anyucival)
A férjed felnőtt ember, oldja meg a problémáit, főleg az anyjával kapcsolatban. Nem az anyja vagy, hanem a felesége.
Komolyan, nem is értem a kérdést! Egy FÉRFIHOZ mentél feleségül, vagy egy szalmabábuhoz, akinek káposztalé van a fejében?
Nekem úgy tűnik, a férjedet nem is zavarja..
vagy ha igen, miért nem tesz ellene?? ..tett volna szerintem.. ha meg csak anyucipicifia, akkor ebből úgysem fog kinőni, csak kérdés, hogy mikor hol lesz baja ebből... részvétem..
Tudom hogy a férjem is hibás.Nem értem miért veszi fel a telefont.Én nem hívom soha,majd ha ráér úgyis hív engem.
De anyóst sem értem,hogy miért hívja,mikor már megbeszéltük vele,hogy engem hívjon ha valamit akar.A másik meg az ,ha kiváncsi az unokára üljön be az autóba...
Ez most komoly kérdés? Egy anyának akarod te megtiltani, hogy beszéljen a fiával? Akár munkaidőben is...
Már ne is haragudj, de nekem ugyan nem szabná meg senki, hogy mikor hívhatom fel a saját gyerekemet, főként ha ő nem kér erre...
Mellesleg a munkahely nem egy börtön, hogy engedély nélkül még levgőt sem tudsz venni. Szerintem te nyíltan ellenséges vagy az anyósoddal, ami a megfogalmazásodból kitűnik, ahogyan gúnyosan anyucinak nevezed. Ha ilyen menyem lenne, én sem akarnék vele beszélni. És mióta bűn, ha valaki nem akar konfliktust az édesanyjával? És még sokan csodálkoznak, hogy pikkel rájuk az anyósuk.
Mellékesen megjegyzem, hogy nem vagyok anyós, csak anya. Majd ha te nem beszélhetsz a saját gyerekeddel, mert a mindenható menyed, vejed nem engedi, majd kíváncsi lennék hogy szólna a történet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!