Beszéljak az anyósommal, vagy hagyjam a férjemre?
Anyósom folyamatosan felhívja a férjemet a munkahelyén.Már mondtuk neki,hogy engem hívjanak ,ha akarnak valamit.Ha férjem othon van átadom a telefont neki,ha meg dolgozik.....
Párom pincér,pl:szilveszter éjjel felhívták boldog új évet kívánni.Ma is telefonáltak neki,és megkérték küldje el a kisunokáról a képeket e-mailban.Párom persze hallgat anyucira és ült volna a gép elé,mikor betoppant a főnőkség.Nem szóltak neki,de még hivathatják.Nagyon pipa vagyok az anyósomra,szóljak neki én ,vagy bízzam a páromra?(aki persze nem akar konfliktust anyucival)
igen ebben megint csak egyet kell értsek. Mindig mindenki az anyóst bántja, de azért a kis menyek sem piskóták. Ha tanácsot próbálnak adni, az nekik már kész "rászáll az életemre" kategória.
Igen nem kell felvenni a telefont és ennyi. Meg van oldva a dolog, de neeem, az anyós a sz@r. És ezt úgy írom, hogy nem vagyok anyós, csak egy 22éves lány.
Hát tudod ki tűrné, ha a párom pentyegne, mert fel merészel anya hívni, akár munkaidőben is, szíve joga nem? És az is, hogy felveszem-e a telefont, vagy sem.
Erre csak annyit mondok, hogy ez legyen az anyósod legnagyobb bűne, és ennél nagyobb gondod sosem legyen vele, hogy felhívja a fiát munkaidőben:)
pedig egy-két példát kiemelhetnél, mert ha csak ezt a szitut olvassák, sokan tényleg téged hibáztatnak, mint a válaszokon is látszik!
leszögezem, én !nem akartalak bántani! az irományommal, ha írnál 1-2példát, lehet, hogy átbillennék a te oldaladra, mert nem tudhatjuk.:)
Semmi gond,a véleményekre voltam kiváncsi(és ebbe nem csak a nekem igazat adók tartoznak bele)
példák:A párommal már össze voltunk költözve,ugy gondoltuk a karácsony 1 napját az ö szüleinél a második napját az én szüleimnél töltjük.1 nap meg is érkeztünk anyóshoz,aki kijelentette,hogy karácsonykor mindenkinek othon van a helye.Késöbb a lakodalmi vendégség meghívásakor 120 fős vendéglistát írt össze az ő részéről(mert szerinte az ö feladata)úgy hogy a lagzit nem ő fizette.Azt mondta "olyant még nem b@szott a világ,hogy amenyasszony választja ki a koszorúslányokat"
A férjem testvérének nem volt öltönye,párommal vetette meg és azt hazudta neki hogy énis vettem az ádesapámnak.
Jah és az unokáját még csak 1 alkalommal látta,mikor az én szüleim elhozták öket hozzánk.(mi még nem utazunk a babával mert 2 hónapos)Persze lenne még mesélni valóm de nem akarok untatni senkit,és nem is tartozik ide.
Látod így már mindjárt más a dolog:)
akkor ő tényleg tipikus "mocskos" anyós, ahogy anya mondná. Ő szerencsére nagyon jóban van bátyám feleségével.
Mi az, hogy nem választhatod ki a koszorúslányokat? Nem is értem, és ez a hazudozás, na ennél gusztustalanabb nincs. Hát így már látod meg is változott a véleményem, hívd fel és szólj rá. Ha azt mondja ne szólj bele, válaszold azt, hogy: "én is csak annyira szólok bele, mint ahogy te szoktál, pl. az esküvőnkbe is"
Ha neked úgy könnyebb leírhatod mi bánt, szívesen válaszolok.
meg ez, hogy nem látogatják az unokájukat??
Hát az én kis keresztfiamat, minimum hetente egyszer meglátogatom. Ő 4hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!