Beszéljak az anyósommal, vagy hagyjam a férjemre?
Anyósom folyamatosan felhívja a férjemet a munkahelyén.Már mondtuk neki,hogy engem hívjanak ,ha akarnak valamit.Ha férjem othon van átadom a telefont neki,ha meg dolgozik.....
Párom pincér,pl:szilveszter éjjel felhívták boldog új évet kívánni.Ma is telefonáltak neki,és megkérték küldje el a kisunokáról a képeket e-mailban.Párom persze hallgat anyucira és ült volna a gép elé,mikor betoppant a főnőkség.Nem szóltak neki,de még hivathatják.Nagyon pipa vagyok az anyósomra,szóljak neki én ,vagy bízzam a páromra?(aki persze nem akar konfliktust anyucival)
"A faluban azt mondják, hogy szép az unoka"
Hát igen végül is igazán dicséretes, hogy a lakosság jobban tudja, milyen aranyos az unoka, mint a saját nagymamája!
Hát hallod részvétem....:S
Az a baj, hogy az ilyen emberrel beszélni sem lehet, mert úgyis az lesz a beszélgetés vége, hogy mert te utálod.
Anya pl direkt megkérte a menyét, hogy szóljon, ha valami problémája van, ha nem tetszik neki valami. És viszont megkérte sógornőm is anyut, hogy inkább szépen beszéljenek meg mindent, mint, hogy rossz vége legyen. De hál istennek anya tényleg nem az a beleszólogatós fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!