Mások bevallalnak?

Figyelt kérdés
Kicsit több mint egy éve van egy párkapcsolatom. A férfi nagyon aranyos,minden rendben köztünk. Kivéve egy dolgot. Tervezzük az osszekoltozest. Ami nekem is minden vágyam lenne - de nem így. Ugyanis ő még 2 nagykorú gyerekével él. /19 és 21 évesek/ akik számomra idegenek. Még lehet évekig otthon fognak lakni, ahova hozzák ha úgy adódik az aktuális párjukat is. Belegondoltam oda koltoznék es kerülgetni kellene szamomra idegen embereket. Nekem van egy kis garzonlakásom. Nyilvan hogy az ö házába kellene ossze koltozzunk. Nem várom el, hogy az en garzonomba költözzön a szep csaladi házából ahol parkos udvar - medence varja..stb. Ezzel egyet is értek, de igy nem tetszik. Viszon igy se tetszik egy kapcsolat amennyiben nem koltozunk ossze es csak jon - megy. Nem vagyunk mar 20 evesek. Olyan kapcsolat az álmom ahol egyutt élunk !Mások hogy vélekednek az ilyenről? Oda kötöznének ?
máj. 24. 10:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnám fel az önállóságomat azért, hogy a kommunájukba költözzek sokadiknak, sőt, pótkeréknek. Ez nem összeköltözés ugyanis, hanem becuccolás, ahol rád semmi más nem vár, mint alkalmazkodás és az, hogy meghúzd magadat, különben kész a konfliktus. Elvégre nem a pasiddal költözöl össze, hanem becuccolsz egy vadidegen család életterébe. Köszönöm, egy pasi sem érne ennyit, nem szorulok rá.

Ha neked ez kellemetlen, aludj ott párszor, stb. De ő nyilván így élt eddig, neki ez természetes, a gyerekei meg addig biztos nem fognak kicuccolni, amíg nekik is így kényelmes, és ezzel nincs is semmi baj.

máj. 24. 12:58
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

Nem az a lényeg mi bevállalnánk-e.

Hanem ha te nem érzed jól magad úgy, hogy 2 másik felnőtt is ott éli az életét, akkor ne költözz!

Én nem költöznék, mert én nem élnék úgy, mint egy koliban vagy lakótátsakkal, ha van saját lakásom, de én gyerekes pasival se jönnék össze:)

De vannak rugalmas emberek, akiket ez nem zavar, szeretnek olyan helyen élni, ahol nyüzsgés van, de te nem ilyennek tűnsz.

máj. 24. 13:00
 23/34 anonim ***** válasza:
92%
Én azt se értem, minek összeköltözni. Így is alhattok egymásnál. Az csak neki lenne kényelmes.
máj. 24. 13:02
 24/34 anonim ***** válasza:
48%
Én veled nem költöznék össze, aki a gyermekeimet idegennek nézi. Ha valaki nem fiatal már és vele egykorú a párja akkor valahogy el kell fogadni, hogy a másiknak van gyermeke esetleg már unokája is. Úgyhogy én téged nem vállalnálak be.
máj. 24. 13:16
 25/34 anonim ***** válasza:
83%
Én nem értem, miért csak a költözésem meg ilyeneken agyalsz, hogy "idegenek". Miért nem az a következő lépés, hogy megismered őket, még mielőtt ilyenekről döntenél, hogy költözés? Miután megismerted őket, utána fogod tudni, hogy szimpatikusak e, vagy nem. Ha utóbbi akkor gondolom egyértelmű lesz, hogy nem költözöl oda, mert érzed, hogy jajj ez nagyon kellemetlen lenne, ha meg jóban vagytok, lehet nem lesz ez már akkor a probléma. Továbbá lehet sokszor nincsenek is otthon, ha vannak programjaik, párjuk, stb. Ezt az ismerkedési lépcsőfokot miért nem teszed meg azelőtt, hogy dönteni akarnál??
máj. 24. 13:37
 26/34 anonim ***** válasza:
35%

20# nem vállaltuk be. Minek? Csak akkor kapcsolat a kapcsolat ha össze vagytok bútorozva?

Ha nincs gyereked biztos unatkozhatsz, de ő tuti elvan a gyerekeivel. Semmi szüksége plusz még téged is ott kerülgetnie.

Neki így jó. Biztos te erőlteted ezt az egészet. Csak azt nem tudom miért?

Vagy elfogadok valakit a gyerekeivel együtt, vagy nem!

Nem fogja otthagyni a gyerekeit miattad. Igen, tudom felnőttek a gyerekek....akkor sem.

Majd ha a gyerekek maguktól elköltöznek, esetleg akkor lesz ebből a költözősdiből valami. Talán.

máj. 24. 14:07
 27/34 A kérdező kommentje:
Dehogy erőltetem!! A parom aki erölteti költözzünk össze.
máj. 24. 14:28
 28/34 anonim ***** válasza:
88%

Nincs az az Isten, hogy odaköltözzek.

Amúgy meg lehet, hogy még 35 évesen is ott fognak lakni.

máj. 24. 17:12
 29/34 anonim ***** válasza:
82%

Ez teljesen érthető, én sem akarnék úgy élni a társammal, hogy ott van még két másik ember, de azt sem várnám el, hogy egy egyéves kapcsolat miatt esetleg kirakja a vele élő gyerekeit.

Nekem az merülhetne fel még, mint opció, hogy a gyerekek maradnak a házban, és a párom költözik hozzám, ahol kettesben élhetünk.

máj. 25. 08:15
 30/34 anonim ***** válasza:
70%

3-as és 29-es vagyok.

Én azért példálóztam a gyerekek kitevésével, mert a mostohaanyám irtó erősen pedzegette, miután összeköltözött vele apám, hogy mivel felnőtt dolgozó nő vagyok, jó lenne, ha már nem élnék otthon.

máj. 25. 08:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!