Mások bevallalnak?
Én nem adnám fel az önállóságomat azért, hogy a kommunájukba költözzek sokadiknak, sőt, pótkeréknek. Ez nem összeköltözés ugyanis, hanem becuccolás, ahol rád semmi más nem vár, mint alkalmazkodás és az, hogy meghúzd magadat, különben kész a konfliktus. Elvégre nem a pasiddal költözöl össze, hanem becuccolsz egy vadidegen család életterébe. Köszönöm, egy pasi sem érne ennyit, nem szorulok rá.
Ha neked ez kellemetlen, aludj ott párszor, stb. De ő nyilván így élt eddig, neki ez természetes, a gyerekei meg addig biztos nem fognak kicuccolni, amíg nekik is így kényelmes, és ezzel nincs is semmi baj.
Nem az a lényeg mi bevállalnánk-e.
Hanem ha te nem érzed jól magad úgy, hogy 2 másik felnőtt is ott éli az életét, akkor ne költözz!
Én nem költöznék, mert én nem élnék úgy, mint egy koliban vagy lakótátsakkal, ha van saját lakásom, de én gyerekes pasival se jönnék össze:)
De vannak rugalmas emberek, akiket ez nem zavar, szeretnek olyan helyen élni, ahol nyüzsgés van, de te nem ilyennek tűnsz.
20# nem vállaltuk be. Minek? Csak akkor kapcsolat a kapcsolat ha össze vagytok bútorozva?
Ha nincs gyereked biztos unatkozhatsz, de ő tuti elvan a gyerekeivel. Semmi szüksége plusz még téged is ott kerülgetnie.
Neki így jó. Biztos te erőlteted ezt az egészet. Csak azt nem tudom miért?
Vagy elfogadok valakit a gyerekeivel együtt, vagy nem!
Nem fogja otthagyni a gyerekeit miattad. Igen, tudom felnőttek a gyerekek....akkor sem.
Majd ha a gyerekek maguktól elköltöznek, esetleg akkor lesz ebből a költözősdiből valami. Talán.
Nincs az az Isten, hogy odaköltözzek.
Amúgy meg lehet, hogy még 35 évesen is ott fognak lakni.
Ez teljesen érthető, én sem akarnék úgy élni a társammal, hogy ott van még két másik ember, de azt sem várnám el, hogy egy egyéves kapcsolat miatt esetleg kirakja a vele élő gyerekeit.
Nekem az merülhetne fel még, mint opció, hogy a gyerekek maradnak a házban, és a párom költözik hozzám, ahol kettesben élhetünk.
3-as és 29-es vagyok.
Én azért példálóztam a gyerekek kitevésével, mert a mostohaanyám irtó erősen pedzegette, miután összeköltözött vele apám, hogy mivel felnőtt dolgozó nő vagyok, jó lenne, ha már nem élnék otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!